Де відпочити у вихідні на Київщині

image
22 Червня 2019, 09:57
Поділитися:

Настало літо, вам спекотно, і все, про що ви мрієте – це застрибнути у воду. Не стримуйте себе, цей пост для вас. Рекомендуємо Вам відірватися від щоденної метушні та влаштувати міні-відпустку, щоб найближчі вихідні провести на пляжі. 
Редакція 04597 підготувала для вас вибірку найкращих заміських та пляжних комплексів Київщини. Кожен знайде собі щось до смаку.
Grand Admiral Resort & SPA

Заміський відпочинок в сосновому лісі всього в 15 кілометрах від Києва – це Grand Admiral Resort & SPA. До ваших послуг: Wellness & SPA з повним комплексом водних процедур, 18-метровий відкритий підігріває басейн, 2 дитячих відкритих басейни з підігрівом, басейн для малюків, літні турецькі альтанки поруч з великим басейном. У вихідні дні біля басейнів працює анімаційна програма для любителів активного відпочинку, яка включає аквааеробіку.
Час роботи: пн з 15:00 до 23:00, вт-нд з 9:00 до 23:00
Вартість: будні: 750 грн /день, вихідні: 1000 грн /день.
Входить у вартість: безлімітне користування обраної аквазоною, рушник, шезлонг – в разі відкритого басейну; халат + тапочки – якщо ви у критій частині аквакомплексу.
Детальніше за посиланням.
Читайте також: Куди поїхати на море в Україні: бюджетні варіанти відпустки
Viktoria Park hotel

До сезону 2019 тут облаштували нову дерев’яну терасу для відпочинку біля басейну. Тепер біля басейну (довжина – 12 м, ширина – 6 м) одночасно може розміститися до 30 гостей. Шезлонг і рушник вже включені у вартість відвідування басейну. До послуг гостей готель на 12 номерів, басейн на відкритому повітрі, конференц-зали та ресторан, де можна спробувати вишукану східну кухню.
Час роботи басейну: пн-нд з 10.00 до 23.00.
Вартість відвідування басейну: дорослі – 350 грн, діти від 4 до 7 років – 175 грн, діти до 3 років – безкоштовно.
Детальніше за посиланням.
Пляж “Лазурний”

Пляж знаходиться на озері, що в смт.Горенка. Вода в озері блакитного кольору. Територія чиста і доглянута, видно, що за чистотою тут стежать.
Вхід на територію пляжу – 100 грн. Парковка безкоштовна. Відвідувачам тут пропонують орендувати шезлонг – 30 грн, палубу – 110 грн, альтанку – 110 грн, мангал – 50 грн.
Зручності на пляжі:за окрему плату можна отримати шезлонг (30 грн), крім цього, є парасольки для створення тіні, кабінки для перевдягання, душ і туалет.
Читайте також: Спека до кінця тижня в Ірпені стане ще дошкульнішою
SPA-центр “Шкіпер”

Готель розташований серед соснового лісу в смт.Ворзель. Правда, крім нього, в лісі є і приватні будинки. Територія самого комплексу невелика, але доглянута.
Інтер’єр виконаний в сучасному стилі мінімалізму. До послуг гостей пропонується SPA-центр з закритими і відкритими басейнами. Користування додатковими послугами оплачується окремо!
Час роботи: з 08:00 до 01:00 кожен день.
Вартість: пн-пт 700 грн, сб-нд 900 грн. Наявні акційні дні «Мальчишник» – пн, ср., та «Дівич-вечір» – вт, чт.
Детальніше за посиланням.
Заміський комлекс “4 сезони”

«Чотири сезони» – це комфортний заміський комплекс на природі зі зручним паркінгом. Комплекс сподобається і тим, хто шукає спокою і самоти, і тим, хто в пошуках ідеального місця для проведення вечірки. Розміститися можна в одному з шести комфортабельних котеджів комплексу. Необхідно відзначити, що два з них мають статус «ВІП», один «Люкс», один «Напівлюкс» та два «Стандарт». Загальна кількість номерів готелю 27.
Поруч з басейнами і комфортабельними котеджами є простора літня тераса, місткістю до 80 чоловік, де можна пообідати, повечеряти і насолодитися кращими коктейлями і авторською кухнею.
Час роботи: цілодобово кожного дня.
Вартість: дізнавайтесь детальніше за посиланням. 
Будьте постійно у курсі подій, якими живе Ірпінь, – підписуйтесь на канал 04597.com.ua у Facebook та Instagram.
Читайте також: Рятувальники Київщини провели рейд водоймами
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня