Де відпочити тілом та душею: ТОП-9 комплексів для відпочинку під Києвом

image
8 Травня 2024, 09:18
Поділитися:

Теплих днів стає дедалі більше, тож кияни їдуть відпочивати за місто, оскільки інколи хочеться відволіктися від постійного потоку інформації, домашніх турбот та провести час з сім’єю або друзями на свіжому повітрі, на природі, побути в єднанні з природою та шашличками. Але, бажано не в наметі і щоб недалеко від Києва. І щоб Wi-Fi був.

Тож, журналісти 44.ua підготували добірку котеджів та турбаз неподалік Києва, де можна відпочити від міської метушні. Основні критерії, за якими підбиралися місця: природа, відсутність гучної публіки, інфраструктура.

І перший комплекс відпочинку, де ви можете провести час на природі та в компанії рідних – комплекс відпочинку “Shelest”, який знаходиться на березі Київського моря поблизу села Хотянівка. Як розповідають у комплексі, тут хотіли створити місце, в якому можна відпочити тілом і душею та возз’єднатися з природою. На території функціонує готель, ресторан, де зібрана кухня з різних куточків світу. Також гості можуть скористатися послугами масажу або взяти на прокат велосипед, або поплавати у басейні.

Ціни:

класичний двомісний номер – від 3700 грн/ніч;номер для двох з террасою – від 4150 грн/ніч;сімейний номер для трьох осіб – 4900 грн/ніч;оренда будинку на 4-х осіб – 10 000 грн/ніч.

Адреса: Київська обл., Вишгородський р-н, дамба Київського водосховища, с. Хотянівка.

Елітний заміський готельно-парковий комплекс “Riders Equides club” пропонує, як оздоровлення, так і відпочинок. Тут розташований кінний клуб, де кожен може отримати уроки верхової їзди з інструктором. Крім того, можна пограти в гольф і новачкам, і профі, для яких пропонуються чотири тренувальні зони. Ще одна з особливостей комплексу – wellness-зона, в якій можна сходити на масаж, відвідати турецький хамам чи зробити обгортування. А для наймолодших у комплексі є ігрова та аквазона. А для тих, хто не уявляє свого життя без спорту, є тренажерна зала з панорамним видом.

Ціни:

стандартний номер (будні/вихідні) – 2190/2590 грн;номер “Люкс” (будні/вихідні) – 2700/3150 грн;Бунгало люкс з каміном (будні/вихідні) – 9890/10880 грн.

Адреса:Київська обл., Новообухівська траса, с. Лісники, вулиця Вишнева, 36.

Ми маємо Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua” – джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України. Долучайтесь.

Дачний готель “Глібівка” розташований за 35 км від Києва посеред соснового лісу на березі Київського моря. Вам точно буде де розгулятися, адже площа комплексу – майже 5 га. Для проживання гостей доступні готель, котеджі та будиночки. Крім того, на території комплексу працює ресторан, і СПА-комплекс, басейни, дитячі кімнати. Є корти для великого і столи для настільного тенісу, поле для мініфутболу та багато іншого.

Ціни:вартість житла уточнюйте при бронюванні.

Адреса: Київська обл., Вишгородський р-н, с. Глібівка, урочище Зелений Бір, 9.

Наступний варіант – це дачний готель з басейнами для дорослих та дітей “Bobritsa Dacha” підійде, як для відпочинку великої родини, так і для тих, хто просто хоче усамітнитися. Гостям пропонують різноманітні одно- та двоповерхові кімнати з видом на озеро, власною галявиною або ванною прямо у спальні.

Крім того, комплекс має свій ресторан зі стравами із сезонних продуктів місцевості.

Ціни:

кімната Комфорт – 4200 грн;люкс з видом на озеро, терасою та каміном – 7300 грн;полулюкс з видом на озеро та каміном – 6500 грн.

Адреса: вул. Козацька 77, село Бобриця.

Ще один варіант заміського відпочинку – готельний комплекс “Sobi Club”, який розташований за 9 км від Києва у селі Хотянівка в сосновому лісі. Гості можуть зупинитись в готелі чи котеджному будиночку. На території функціонує СПА-центр, лазня й басейн. Також Sobi Club пропонує насолодитися відпочинком у барах, ресторанах чи на літній терасі, що представлена гриль-зоною на березі затоки Дніпра й альтанками біля ставка з лебедем. А для любителів активного відпочинку тут функціонують тенісні корти. Вони представлені п’ятьма ґрунтовими майданчиками для проведення тренувань чи турнірів.

Ціни:

однокімнатний номер Люкс на двох – 3500/4300 грн/ніч (проживання + сніданок – 4700/5500 грн/ніч);двокімнатний номер на 4-х осіб – 4800/6100 грн/ніч (проживання + сніданок – 7200/8500);двомісний будинок – 3050/4000 грн/ніч.

Адреса: Київська обл., Вишгородський р-н, за 1 км від Київської ГЕС у напрямку с. Хотянівка.

“Eden Resort” – це заміський бутик-готель, що розташований на березі Київського моря у Вишгородському районі. Цей заміський комплекс – місце для душі, в основі якого єднання з природою, здоровий спосіб життя та спорт. Для проживання доступні чотири види номерів. На території є басейн з підігрівом, фінська та японська сауни, камін. Можна взяти човен, порибалити, доступні різні розваги для дітей.

Ціни: !!! з 01.05.2024 по 21.05.2024 діє знижка.

стандартний номер на двох – 1820/2310 грн/ніч;комфорт номер – 2030/2590 грн/ніч;сімейний номер – 2730/3430 грн/ніч;преміум номер – 3430/4130 грн/ніч.

Адреса: Київська обл., Вишгородський р-н, с. Ясногородка, вул. Бережецька, 2.

Унікальністю заміського комплексу відпочинку “EcoSpace”є купольні конструкції-бульбашки, в яких живуть гості. Ззовні вони нагадують великі намети, проте всередині – облаштовані всіма зручностями й нічим не поступаються традиційним готельним номерам. Кожен купол пов’язаний з окремою стихією – повітря, вогонь, земля, вода. Це проявляється в особливостях інтер’єру та кольоровій гамі помешкань.У ціну проживання входить сніданок, прибирання, сітка та вугілля для мангала. На території є басейн та працює ресторан.

Вартість проживання: від 7000 грн/ніч (можливе безоплатне розміщення двох дітей до 16 років).

Адреса: вул. Набережна 31, село Толокунь Вишгородського району.

За 15 км від станції метро Лісова розташований мальовничий комплекс “Княжий двір”. Це тиха місцина, щоб розслабитися і побути наодинці з природою. А ще це знахідка для любителів риболовлі. У тутешніх озерах водяться карасі, коропи та білий амур. Також тут можна пограти у футбол чи волейбол. На території комплексу є великий басейн, який врятує від літньої спеки. Після активностей можна завітати до ресторану, в якому для тебе приготують різноманітні страви української та європейської кухонь.

Ціни:

стандартний номер – 1100/1500 грн/ніч;номер Люкс – 1500/1900 грн.

Адреса: Київська обл., Броварський р-н, с. Княжичі, вулиця Стогнія, 39-а.

І останній комплекс відпочинку в нашій добірці “Лісне ранчо”підійде для відпочинку і дорослих, і дітей. Гостям пропонують орендувати дерев’яні котеджі в лісовій місцевості. База має два окремих і огороджених комплекси, розташованих неподалік один від одного з обладнаними місцями для відпочинку і риболовлі на великому озері, безоплатною парковкою, альтанками й рибальськими будиночками. Також тут є відкритий басейн і банний комплекс. Тим, хто орендує відпочинок у котеджах, отримують знижку на риболовлю та відвідування бані.

Ціни:від 1900 грн/доба на 2-4 особи.

Адреса:село Лісне Києво-Святошинського району.

Раніше ми розповідали про ТОП-5 заміських комплексів відпочинку під Києвом, щоб перезавантажитися на вихідних.

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua