Де відпочити недалеко від Ірпеня: бази відпочинку

image
28 Липня 2021, 11:13
Поділитися:

Другий місяць літа добігає кінця, а ви досі не знаєте, де відпочити? Редакція «04597» підготувала для вас добірку місць на Київщині, недалеко від Ірпеня, куди можна поїхати на кілька днів або навіть і на тиждень.

Шале «Десна» 

Шале «Десна» – затишне місце для спокійного та сімейного відпочинку. Номерний фонд складається з 4-х будинків, різної місткості (від 2-х до 10-ти чоловік).
Комплекс розташований за 35 км від Києва. На території є альтанки, мангальний комплекс, дитячий майданчик, сінник, вольєр з птахами, карпатський чан, лазня на дровах, винний льох. Для любителів позасмагати і купуватися за 500 м розташований піщаний пляж із пологим берегом.
Будинки повністю умебльовані якісними меблями і хорошими ліжками, укомплектовані хорошою побутовою технікою, посудом та постільною білизною. Для повноцінного відпочинку є два піщаних пляжі на р. Десна, дитячий майданчик, прокат велосипедів і шезлонгів, баня-зруб з кам’янкою на дровах і відром-водоспадом, карпатський чан на дровах з холодною купіллю.

У Шале “Десна” можна комфортно провести вихідні, відпустку, літні канікули і свята.
Детальніше про базу відпочинку читайте на сайті.

База відпочинку «Резиденція»

База відпочинку «Резиденція» знаходиться в мальовничому місці (98-й км траси Київ – Харків, район м. Яготин), загальна площа ділянки – 10 га і прилягає до великого озера Супій.
На території є внутрішнє озеро, фруктовий сад, 2 га лісу, стайня з відкритим і закритим манежами, контактний зоопарк, професійні тенісні корти та поле для міні- футболу.
Також тут ви знайдете  мотузковий парк, банний комплекс, відкриті альтанки, теплу альтанка для сніданків, банкетний зал на пірсі.
На території бази відпочину ж 8 будиночків. Вони чотиримісні і включають у себе дві спальні, вітальню з кухнею та санвузол. У котеджах є кондиціонери таWi-Fi.
Харчування гостей передбачено в котеджах (самостійно), в альтанках біля мангалів, обслуговування по меню в теплій альтанці.
Парковка – під охороною відкрита стоянка.

Вартість котеджів:

1950 грн / доба – будні дні за котедж;
2150 грн / доба – вихідні та святкові дні за котедж.

У вартість входить сніданок та мангал.
Забронювати котедж можна за телефонами: (044) 355 56 78, (068) 876 52 58 та (095) 735 32 23 або насайті.

Рибацький кордон

Ніщо так не допомагає відволіктися від сірих буднів і щоденної метушні, як відпочинок на природі. Тут можна відпочити сім’єю, з колегами чи друзями. Романтика вечірнього багаття, ранкової риболовлі, співу під гітару надовго закарбується в пам’яті. Можна порибалити, пограти в спортивні ігри, подихати свіжим повітрям, посмажити шашлики – відпочинок, про який мріє кожен!
Сімейний клуб «Рибацький кордон» пропонує:

будиночки, які оснащені всім необхідним для комфортного відпочинку;
альтанки – від дерев’яних на 6 чоловік до стаціонарних до 30-ти чоловік, оснащені мангалами;
магазин на території, щоб не витрачати час на підготовку для відпочинку, а все необхідне купити на місці;
дитячий майданчик;
риболовлю та інший активний відпочинок.

Сімейний клуб «Рибацький кордон» – територія комфорту і відпочинку для всієї родини.
Соцмережі фейсбук та  інстаграм.
Детальніше про базу відпочинку читайте на сайті.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Читайте також: Прокат «100 коліс» в Ірпені шукає івент-менеджера
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новини Ірпеня – головні і актуальні Ірпіньські
новини сьогодні на 04597.com.ua