Де відпочити на Київщині цього сезону: бази відпочинку 2021

image
27 Липня 2021, 18:31
Поділитися:

Другий місяць літа у розпалі, а ви досі не знаєте, де відпочити? 
Редакція «04597» розвідала, куди можна поїхати нна Київщині і де влаштувати незабутній уїк-енд.

Шале «Десна» 

Шале «Десна» є затишним місце для спокійного та сімейного відпочинку.
Номерний фонд складається з 4-х будинків, різної місткості (від 2х – до 10 ти чоловік).
Комплекс розташований в 35-ти кілометрах від Києва, що допоможе вам відірватися від міської суєти і відпочити всією душею. На території розташовані альтанки, мангального комплекс, дитячий майданчик, сінник, вольєр з птахом, карпатський чан, лазня на дровах, винний льох. Для любителів позасмагати і купуватися в 500-ах метрах розташований піщаний пляж з пологим входом.
Будинки повністю умебльовані якісними меблями і хорошими ліжками, укомплектовані хорошою побутовою технікою, посудом та постільною білизною. Для повноцінного відпочинку є два піщаних пляжу на р. Десна, дитячий майданчик, прокат велосипедів і шезлонгів, БАНЯ-ЗРУБ з кам’янкою на дровах і з відром-водоспадом, Карпатський чан на дровах з холодною купіллю.

Тут ви з комфортним зможете провести свої вихідні, відпустку, літні канікули і свята.
Детальніше про базу відпочинку читайте на сайті.

База відпочинку «Резиденція»

База відпочинку «Резиденція» знаходиться в дуже мальовничому місці (98 км. Траси Київ – Харків, район м Яготин), загальна площа ділянки – 10 га. Ділянка прилягає до великого озера (озеро Супій площею 1100 га).
На території є внутрішнє озеро, фруктовий сад, 2 га лісу, стайня з відкритим і закритим манежами, контактний зоопарк, професійні тенісні корти та поле для міні футболу.
Також тут ви знайдете  мотузковий парк, банний комплекс, відкриті альтанки, тепла альтанка для сніданків, банкетний зал, який розташовано на пірсі.
На території бази відпочину ж 8 будиночків. Вони чотиримісні і включають у себе дві спальні, вітальню з кухнею та санвузол.
У котеджах є кондиціонери таWi-Fi.
Харчування гостей передбачено в котеджах (самостійно), в альтанках біля мангалів, обслуговування по меню в теплій альтанці.
Парковка – під охороною відкрита стоянка.
Вартість котеджів:

1950 грн / доба будні дні за котедж;
2150 грн / доба вихідні та святкові дні за котедж

У вартість входить сніданок та мангал.
Забронювати котедж можна також за телефонами: (044) 355 56 78, (068) 876 52 58, та (095) 735 32 23 або на сайті.

Рибацький кордон

Якщо Ви втомилися від офісної метушні, нестримного ритму великого міста, від його шуму, духоти, пилу та інших невід’ємних наслідків урбанізації, ми готові допомогти Вам на якийсь час забути про всі турботи ми докладемо всіх можливих зусиль для того, щоб Ви відпочили і душею, і тілом зняли напругу і набралися нових сил.
Ніщо так не допомагає відволіктися від сірих буднів і щоденної метушні, як відпочинок на природі. У нас можна відпочити всією сім’єю, трудовим колективом, компанією друзів. Романтика вечірнього багаття, ранкової риболовлі, співу під гітару надовго відкладається в пам’яті людини. У нас можна порибалити, пограти в спортивні ігри, подихати свіжим повітрям, посмажити шашлики – нема про такому чи відпочинку мріє кожен з нас?
Сімейний клуб «Рибацький кордон» пропонує;

будиночки, які оснащені всім необхідним для комфортного відпочинку сім’єю або з друзями;
альтанки- від дерев’яних на 6 чоловік до стаціонарних зошитах з продуваються сторін до 30 ти чоловік, оснащені мангалами, готові прийняти Вас;
магазин на території, який дасть можливість не витрачати час на підготовку для відпочинку а все необхідне купувати на місці;
дитячиц майданчик на території, який дасть можливість вашим дітям отримати від відпочинку задоволення;
риболовлю та інший активний відпочинок додасть вам заряд бадьорості і сил на весь тиждень.

Сімейний клуб «Рибацький кордон» територія комфорту і відпочинку для всієї родини.
Шукайте нас у соцмережах на сторінках у фейсбук або інстаграм.
Детальніше про базу відпочинку читайте на сайті.
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новини Ірпеня – головні і актуальні Ірпіньські
новини сьогодні на 04597.com.ua