Де в Києві найсмачніші та найсоковитіші бургери: ТОП-12 найкращих закладів столиці

image
4 Жовтня 2023, 11:07
Поділитися:

Бургер є однією з найпопулярніших в світі страв фастфуду. Класичний тандем пухкої булочки та котлети простий у виконанні, й у той же час дуже смачний та дає широкий простір для експериментів. Київські шефи шанують американську класику фастфуду і разом з тим пропонують цікаві варіації бургерів.

Справжні цінителі гамбургерів знають, що «макдаковскі» бутерброди – це не верх бажань. Незважаючи на спорідненість з фастфудом, бургери подаються навіть у мішленівських закладах високої кухні. А для приготування найсмачніших і соковитих бургерів використовуються виключно свіжі та якісні продукти: м’ясо, овочі та оригінальні соуси.

Якщо ви полюбляєте цю страву, то ми розкажемо вам, де саме у Києві можна скуштувати найсмачніші бургери.

Відкриває нашу добірку закладів у Києві, де ви зможете скуштувати смачний бургер – це «Fat Daddy Burgers». Справжні американські бургери за авторськими рецептами на Княжому Затоні. Як кажуть представники закладу, у бургерній панує затишна атмосфера справжнього американського кафе з драйвовою рок-музикою. Можна приходити зі своїми напоями.

У меню різноманітні бургери, снеки, сендвічі та різні напої. Особливо виділяється Бургер Tower432, який важить 1100 г та містить чотири котлети.

Меню:

бургер Fat Daddy з яловичиною та беконом – 255 грн;бургер Texas з яловичиною та салямі – 225 грн;бургер Tower432 з чотирма котлетами – 743 грн;бургер Malibu з курячим філе та апельсиновим сиром – 183 грн;бургер Chicken Fresh з курячим філе та сиром Чеддер – 171 грн.

Час роботи: з 10:00 до 21:00.

Адреса: вулиця Княжий Затон, 10-А.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Тоді скоріше долучайтесь та читайте новини, щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Наступне місце в нашій добірці – це ресторан «The Burger» у центрі Києва на території Arena City, який працює з 2014 року та входить до групи ресторанів «I Am The» («The Cake», «The Bar», «SHO»). Поїсти можна як у закладі, так і замовити доставку.

Гостям пропонують 18 видів бургерів (більшість з яких названі на честь штатів США), які подаються разом з картопляними діпами та Coca-Cola. Тут можна замовити навіть Naked Burger – бургер без булочки. Ресторан пропонує бургери з яловичини, індички, курятини та качки. І навіть овочеві бургери, які готуються без м’яса.

Якщо ви віддаєте перевагу великим бургерам, щоб наїстися досхочу, замовляйте бургер New York із подвійною котлетою з яловичини, а також булкою з кунжутом, чедером, свіжою цибулею, томатами, маринованими огірками, салатом «Айсберг», салатом «Бостон», соусом барбекю та майонезом.

Любителям цікавих поєднань і смаків неодмінно прийдеться до вподоби бургер Tennessee з булкою бріош, обсмаженою на грилі, котлетою з яловичини й трюфельною пастою, а також томатами, сиром чедер і трюфельним соусом.

Меню:

бургер Tennesse з яловичиною та трюфельною пастою – 360 грн;бургер Colorado з котлетою Garden Gourmet – 340 грн;бургер New Orleans з яловичиною та сиром Дор блю – 290 грн;сrispy Burger з яловичиною та сиром Камамбер – 370 грн;naked Burger (котлета з яловичини фарширована сиром чеддер) – 350 грн;бургер Alaska з лососем – 390 грн.

Час роботи: з 10:00 до 21:20.

Адреса: вул. Велика Васильківська, 5

«Carnegie» – рестобар в центрі столиці, на території ЖК «Carnegie Tower». Стильний інтер’єр, європейська авторська кухня і звичайно бургер – з яловичиною з чорною булочкою, соковитий, ароматний та смачний. У меню його подають з картоплею фрі, салатом та соусом. Бенкет доповнить шикарна барна карта і ніжні десерти.

Ціни:бургер з яловичиною та картоплею фрі – 240 грн.

Графік роботи:Пн-Нд з 08:15 до 20:00.

Адреса: Кловський узвіз, 7А.

Бургерна «True Burger Bar»у центрі Києва з сучасною американською кухнею та коктейлями. Посмакувати можна у закладі (до речі, у ресторані є бомбосховище), також працює доставка. Вони працюють з 2014 року та мають багато фанів серед шанувальників смачної їжі. У меню — десять видів бургерів, супи, гарячі закуски, смачнезні десерти та напої.

Бургерна «True Burger Bar»Бургерна «True Burger Bar»Бургерна «True Burger Bar»Бургерна «True Burger Bar»

Меню:

бургер класичний з яловичиною – 338 грн;бургер з куркою – 298 грн;бургер BBQ з яловичиною – 358 грн;рибний бургер – 348 грн;бургер Біг Діабло – 448 грн;вегетаріанський «pulled pork» сендвіч – 338 грн.

Час роботи:Пн-Нд з 11:00 до 22:45.

Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 42

«Urban Grill meat&cider» – перша масштабна сидрерія в Україні, що знаходиться у самому серці Подолу. Головні зірки меню – бургери та м’ясні страви на грилі і колекція сидру з усіх куточків світу. Бургери готуються на грилі, меню налічує 4 різних за смаком бургерів. Фішкою є фірмовий бургер Urban Grill з подвійною котлетою та бургер Blackberry з чіпсами з бекону та чорничним соусом.

Меню:

бургер Urban Grill – 239 грн,бургер Big Beef Сheese – 249 грн,бургер Blackberry – 219 грн.

Графік роботи: Пн-Нд з 10:00 до 22:00.

Адреса: вул. Хорива, 25/12.

Kyiv Food Market відкрився восени 2019 року біля станції метро «Арсенальна» – проєкт зібрав на одному майданчику понад два десятки закладів. Проєкт створений засновником Odesa Food Market Алексом Купером та власником мережі ресторанів La Famiglia Михайлом Бейліним. Одним з проєктів на KFM є «Cooper», що поєднує у меню відомі в Одесі бургери від ресторатора Алекса Купера, а також мексиканський стріт-фуд. У меню – девять видів бургерів, серед яких «Купер Спешиал» з курячою котлетою, скремблом з трюфельною пастою, авокадо, чеддером та томатами.

Меню:

бургер Тарантіно – 400 грн;бургер «Купер Спешиал» – 360 грн;бургер Нова класика – 250 грн;бургер Чілі – 300 грн;бургер Трюфельний – 320 грн.

Графік роботи: Пн-Нд з 11:00 до 22:30.

Адреса: вулиця Князів Острозьких, 8.

«Burger Farm»– заклад, де ви можете обрати з одинадцяти видів бургерів – як класичних, так і авторських за демократичною ціною. Найситнішим в закладі вважається бургер «Ситий Фермер» з яловичою котлетою, сиром Чеддер, яйцем, беконом і овочевими добавками. До бургерів можна замовити різні сайди – картоплю по-селянськи, фалафель боли, коул слоу. Бургери можна скуштувати у закладах, зробити замовлення із собою чи оформити доставку.

Ціни:

бургер «Ситий Фермер» – 195 грн;бургер Дабл біф & чиз – 199 грн;бургер Веджі – 220 грн;бургер Гамбургер – 110 грн;бургер Джуніор – 95 грн.

Графік роботи: Пн-Нд з 11:00 до 22:00.

Адреса: бульвар Тараса Шевченка 56.

Ще одна бургерна від «I Am The» на Подолі «The Burger Mexico», де готують смачні такос, бурітос та бургери з 2015 року. Зробити замовлення можна у ресторані, також працює доставка. У закладі готують страви в мексиканському стилі. В меню є такос, кесаділья, бурітос і, звичайно, бургери. Також є страви з меню The Burger. Серед напоїв – морс, соки та пиво.

Меню:

бургер The Burger Mexico з яловичиною та пікантним соусом Айолі – 290 грн;бургер New France з яловичиною та соусом Деміглас – 290 грн;бургер Kid’s з індичкою – 210 грн;бургер Supreme Nacho – 360 грн;бургер Utah з ягням та соусом BBQ – 310 грн.

Час роботи: Пн-Нд з 11:00 до 23:00.

Адреса: вулиця Нижній Вал 17/8.

«Ketchup Room» – це мережа кафе авторської американської кухні. Тут представлено майже два десятки бургерів із котлетами з м’яса, риби та баклажану. В закладі готують крафтові настоянки з натуральних інгредієнтів, в асортименті також лікери, домашні лимонади та запашна кава. Також в «Ketchup Room» величезна колекція кетчупів зі всього світу.

Меню:

бургер Big Burger – 275 грн;бургер Double cheeseburger – 235 грн;бургер Juicy Lucy – 265 грн.

Графік роботи: Пн-Нд з 11:00/12:00 до 23:00.

Адреса: вулиця Лондонська, 14, вулиця Якуба Коласа, 15, вулиця Сергія Данченко, 20.

У закладі «Zavod Burgers» кажуть, що вони готують бургери «від яких шестерні починають крутитися швидше». Працюючи з 2019 року, кафе отримало багато гарних відгуків від відвідувачів. У меню ви знайдете бургери, салати, закуски, супи та смачні вафлі власного виробництва. Також є різні напої.

Меню:

бургер «Вегетаріанець на заводі» – 89 грн;бургер «Просто Бургер» з курятиною – 89 грн;бургер «Біфштекс-Бургер» – 89 грн;чізбургер з яловичиною – 99 грн;бургер «Трюфель та бекон» – 129 грн;бургер «Камамбер і журавлина» – 169 грн.

Час роботи: з 11:00 до 22:00

Адреса: вулиця Ярославів Вал 19/33А.

Заклад «OG Burger» працює у «дворі з воронами» на Рейтарській та пропонує справжні американські бургери за каліфорнійськими стандартами від Ігоря Авраменка. У закладі кажуть, що це «місце для тих, хто знає яким має бути справжній бургер».

Атмосфера закладу вінтажна: є три зали (червоний, жовтий та бірюзовий), меблі в кімнатах обтягнуті шкірою з салонів автомобілів Cadillac. У закладі пропонують традиційні та веганські бургери, а також картоплю фрі, напої та ексклюзивні соуси.

Меню:

бургер «Original Burger» – 260 грн;бургер «Extra Cheeseburger» – 305 грн;бургер «Custom Burger» – 305 грн;бургер «New style Vegan Burger» – 310 грн.

Час роботи: з 12:00 до 21:00.

Адреса: вулиця Рейтарська, 9–А.

І остання бургерна в нашій добірці – це «Wurger Burger». Цей заклад працює з 2020 року та є проєктом Богдана Шолоха та Констянтина Мартиненка. Меню закладу створив шеф-кухар Віктор Петренко. Можна замовити доставку, зробити самовиніс чи поласувати у закладі. Меню дуже просте, проте на позитивні відгуки від відвідувачів це не вплинуло: бургери, Комбо меню та напої. Нічого зайвого.

Меню:

бургер «Humpty Dumpty» – 195 грн;бургер «Cheese Chicken» – 165 грн;бургер Blue Cheese Double – 235 грн;бургер Old Fashioned – 165 грн;вегетаріанський бургер Pulled Pork – 165 грн.

Час роботи: з 11:00 до 20:00.

Адреса: вул. Олеся Гончара, 2

Раніше ми писали про те, де у Києві скуштувати смачну котлету по-київськи.

Крім того, розповідали про 15 кав’ярень у Києві, де ви зможете скуштувати горнятко смачної кави в прикуску з оригінальними десертами або без них.

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua