Де кияни можуть отримати безкоштовну юридичну допомогу

Де кияни можуть отримати безкоштовну юридичну допомогу
3 Червня 2024, 14:33
Поділитися:

У сучасному світі доступ до якісної юридичної допомоги – це не просто можливість, а, безперечно, право. І це право має бути доступним для всіх.

Українці можуть безкоштовно отримати юридичну допомогу на цифровій платформі Pravovsim.org.

Pravovsim.org – це група юристів з багаторічним досвідом у різних галузях права, яка надає безоплатну правову допомогу, спеціалізуючись на захисті прав внутрішньо переміщених осіб та осіб з інвалідністю, інших громадян.

На платформі надаються не тільки юридичні консультації, а й займаються розробкою процесуальних документів. Юристи розглядають різні аспекти життя громадян: від доступу до медичної допомоги та освіти до вирішення питань сімейного права та спадкування.

На платформі ви можете знайти:

Відповіді на юридичні питання: знайомтеся з роз’ясненнями та отримуйте чіткі відповіді на ваші правові питання.налітичні матеріали: цікаві та зрозумілі статті, які розкривають складні юридичні теми.Перелік юристів: мережа досвідчених юристів, готових надати вам консультацію безкоштовно.Інформаційні матеріали: новини та інформація про важливі зміни в законодавстві.

Процес отримання консультації на платформі – це швидко та легко.

Реєструйтеся на сайті https://pravovsim.org/ та обирайте юриста, який може проконсультувати вас з правового поля.

Хочете дізнаватись ще більше новин Києва, Київщини та України? Тоді хутчіш долучайтесь до нашого Telegram-каналу “Головні новини Києва – 44.ua”.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua