Де, коли та як в Броварах будуть вшановувати пам’ять жертв Голодомору

image
22 Листопада 2019, 11:43
Поділитися:

У Броварах, до Дня пам’яті жертв голодоморів, який відзначають щороку в четверту суботу листопада, відбудуться жалобні заходи, поминальні панахиди, тематичні виставки та традиційна акція «Запали свічку».

Про це на своїй сторінці повідомляє Броварська міська рада.

Зокрема, 23 листопада об 11:00 у Броварській міській бібліотеці відбудеться виставка – реквієм «Скорботна свічка пам’яті святої!»;

15:00 – покладання квітів до пам’ятних знаків жертвам голодоморів: район Пекарня, водонапірна башта та сквер «Слави» (вул. Київська, 229);
16:00 – відбудуться жалобні заходи на території церковного комплексу Парафії Покрови Пресвятої Богородиці УПЦКП, біля пам’ятного знаку жертвам голодомору та політичних репресій: буде оголошено хвилину мовчання на вшанування пам’яті жертв голодоморів, запалені свічки пам’яті, у храмі пройде поминальна панахида за загиблими внаслідок голодоморів в Україні.

 

Кожен охочий може долучитися до жалобних заходів.

Нагадуємо, що з метою вшанування Дня пам’яті жертв голодоморів у Броварському краєзнавчому музеї з 06 по 30 листопада, з 10:00 до 18:00 – проходить робота тимчасової пересувної виставки «Сторожі правди» Національного музею «Меморіал жертв Голодомору».
з 18-го по 30-те листопада – оглядові та тематичні екскурсії, присвячені Голодомору 1932 -1933 рр. в Україні.

 

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed