ДБР розслідує дії поліцейських з Ірпеня, де затриманий чоловік скоїв самогубство

image
17 Липня 2019, 09:45
Поділитися:

Слідчі ДБР проводять досудове розслідування за фактом неналежного виконання службових обов’язків  співробітниками ГУ Нацполіції в Київській області, що призвело до смерті людини.

Про це повідомляє прес-служба Державного бюро розслідування.

За попередньою інформацією, на вулиці в м. Ірпінь Київської області між громадянином та двома іншими особами виникла конфліктна ситуація, під час якої він двічі вистрілив у їх бік. Поліцейські полку поліції особливого призначення Головного управління Нацполіції в Київській області затримали громадянина за підозрою у вчиненні замаху на умисне вбивство. 

Після цього, затриманого доставили до Ірпінського відділу поліції ГУ Нацполіції в Київській області за підозрою у вчиненні замаху на умисне вбивство. У відділку чоловік вистрілив собі в голову, внаслідок чого помер.

У ДБР наголосили, що зброя з якої померлий стріляв, не була належним чином вилучена працівниками поліції на місці затримання.

Наразі відбуваються слідчі дії.

Поліцейським загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 2 до 5 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Читайте також: Результати обстеження: Технічний стан пішохідно-велосипедного мосту відповідає чинним нормативам

Читайте також: Чиновницю з Держподспоживслужби затримали на хабарі

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV