Дарницькі чиновники візьмуть на прокат автомобілі з водієм

image
31 Січня 2023, 15:46
Поділитися:

31 січня 2023 г. 15:44

Управління капітального будівництва Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації (РДА) замовляє перевезення легковим авто у керуючої компанії з обслуговування житлового фонду Дарницького району столиці. За майже річний прокат двох автомобілів з водіями РДА заплатить комунальному підприємству понад півмільйона гривень. Окрім комунальників, у тендері на цю послугу (“відкритих торгах з особливостями”) ніхто інший участі не взяв.

Про цеKВ стало відомо з оголошень в системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно першого з двох оголошень, згадане управління Дарницької РДА заплатить 276 тис. гривень комунальному підприємству (КП) “Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дарницького району м. Києва” за річні послуги з перевезення легковим автомобілем з водієм”.

Друге оголошення управління РДА теж стосується прокату авто із водієм для перевезень. Ця закупівля ідентична першій – тап сама послуга, той самий переможець (в обох випадках згадане КП було єдиним учасником торгів), та сама вартість послуг.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Як інформувалаKВ, Кабінет міністрів в останні дні 2022 року змінив правила проведення аукціонів на prozorro – тимчасово скасував торги у системі електронних закупівель, оскільки, кажуть урядовці, не всі можуть брати участь в аукціонах через постійні обстріли енергетичної інфраструктури, а, відповідно, відсутності електрики й інтернету.

За новими тимчасовими правилами переможцем тендерів визнаються учасники, які запропонували найнижчу “вхідну” ціну.

Читайте: Справи насущні: скільки та на що у грудні витрачав Козин

Фото: ілюстративне, з відкритих джерел

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона