Чий план?.. — Слончака з Мазепою?.

image
23 Серпня 2019, 11:42
Поділитися:

З повідомлення у Ф.Б. Андрія Шевченка, якого знають у Василькові як прислужника Слончака і Мазепи:

… в Василькові є певна кількість свідомих громадян, та група депутатів міської ради які готові протистояти внутрішньому окупанту та змінювати свою громаду на краще. У зв”язку з цим і був напрацьований певний план а майбутнє. Влада, що вчиняє вказані дії та не забезпечує комфортні умови проживання містянам (платникам податків) має бути невідкладно послана…

Приблизно в цей час я бачив поблизу адмінбудівлі «Шкірфірми» Шевченка поряд з депутатами міськради Олександром Слончаком та Сергієм Сергієнко. Очевидно, як я думаю, в одному з приміщень цієї будівлі і «напрацьовувався» план за участі цих людей (і інших також) «невідкладно послати владу…».

На моє особисте переконання, «група депутатів…яка готова протистояти внутрішньому окупанту та змінювати свою громаду на краще» складається з Олександра Слончака, Тетяни Омельченко, Сергія Сергієнка, Миколи Неділька та можливо, колишнього депутата міськради Олега Мазепи.

Всі вони прекрасно почувалися під час мерства Сергія Іващенка і ніяким чином не «напрацьовували плани невідкладно послати» дерибанщиків в належне їм місце.

«Запищали» вони сьогодні тому, що Сабадаш «крєпко наступив їм на хвіст», при якому вони стали рядовими депутатами, а не «хозяєвами жізні»… Прим: у Неділька окрема історія — у його роботодавця виникли проблеми майнового характеру…

Джерело: Рідне місто