Чистка і заправка кондиціонерів в Броварах

image
14 Березня 2020, 12:02
Поділитися:

Весна – чарівна пора року, коли хочеться якомога більше часу проводити на свіжому повітрі, насолоджуючись тим, як квітне все навколо. Та дуже скоро приємну прохолоду і лагідне сонечко змінить літня спека і засуха.

Тож, якщо ви хочете зберегти весняну свіжість і дихати на повні груди, незважаючи на пору року, вам слід вже зараз замислитись про встановлення кондиціонера. Головне в цьому питанні – обрати якісну техніку та довірити її обслуговування професіоналам. Саме такі фахівці працюють у фірмі «Чистый воздух».

Компанія надає наступні послуги:

-монтаж;

-чистка;

-заправка;

-ремонт;

-встановлення зимнього комплекту.

Співробітники фірми готові допомогти вам в будь-який день тижня – вони швидко прибудуть на об’єкт і оперативно полагодять ваше обладнання. Компанія працює по місту і області в режимі 24/7 і обслуговує системи будь-якої складності. Крім того, тут діє стандарт – з моменту подачі заявки до моменту виконання не повинно пройти більше 24 годин.

Як працює команда «Чистый воздух»:

-ви телефонуєте або залишаєте заявку на сайті;

-погоджуєте деталі та вартість робіт;

-до вас приїздить майстер та виконує роботу;

-ви приймаєте роботу і отримуєте гарантію;

-насолоджуєтесь прохолодою/теплом.

Звернувшись в «Чистый воздух», ви отримуєте абсолютно новий якісний рівень сервісного обслуговування та заощаджуєте. Адже регулярний сервіс – це економія на ремонті та збільшення терміну служби вашого обладнання на 35-40%.

Ціни компанії – найнижчі в місті. Це пов’язано з двома факторами – правильний фінансовий менеджмент та бажання завоювати ринок послуг. Саме тому тут ніколи не підводять клієнтів! Довіряючи фірмі «Чистый воздух» та доручаючи їм певну роботу, ви заздалегідь знаєте, що вона буде виконана бездоганно!

Графік роботи: Пн-Нд: 9:00 – 20:00

Телефони:

(050) 166-71-85

(067) 382-44-69

(063) 785-95-76

Сайт

Джерело: Новости Броварів