Чиновники Борисполя не встигають відповідати на звернення громадян. На порушників – санкції

image
16 Липня 2019, 18:40
Поділитися:

Про це 15 липня на нараді у Бориспільського міського голови повідомила керуюча справами міськвиконкому Людмила Передерей.

Минулого понеділка на плановій нараді міський голова Анатолій Федорчук влаштував рознос керівникам підрозділів виконавчої влади за низьку дисципліну в роботі. Як зазначив мер, до нього постійно звертаються жителі Борисполя зі скаргами на порушення термінів розгляду звернень громадян. Є випадки, коли люди, не дочекавшись відповіді від місцевих чиновників, змушені телефонувати на урядову гарячу лінію.

«На доручення міського голови щодо стану виконавчої дисципліни проведено моніторинг. За півріччя цього року на контролі перебувають 8314 документів. Виконано 7827 із них. Найбільший відсоток документів з порушенням терміну – це заяви на надання послуг, які знаходяться на виконанні Держгеокадастру. Всього на контролі таких – 1860, з них виконано з порушенням терміну 318, що становить 17%. У порівнянні з минулим роком (26% документів із порушенням терміну) є тенденція на покращення», — доповіла Людмила Передерей.

Керуюча справами міськвиконкому наголосила, що вимоги до виконавчої дисципліни є жорсткими, на порушників будуть накладено адміністративні санкції. За словами доповідачки, наразі найбільше затягують з термінами відповіді на звернення громадян управління соцзахисту, містобудування та архітектури та управління з надзвичайних ситуацій.

Серед персоналій було названо секретаря міської ради Ярослава Годунка і заступника міського голови Дмитра Гопанчука, які лише частково впоралися з цими обов’язками.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама