Чим Володимир Каверін із Гостомеля підкорив глядачів «Голосу країни» (відео)

image
5 Квітня 2021, 20:42
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Простори синьої далі відкрив глядачам 11-го сезону «Голосу країни» Володимир Каверін із Гостомеля. Підкоривши серця мільйонів любителів української музики і здобувши в тренери самого Олега Винника.

Володимир Каверін, бард, учасник вокального шоу «Голос країни»:
«Коли було сліпе прослуховування, я не знаю, яким чином, але на моніторах завжди з’являлася частота ударів серця кожного, хто виступав. І що я відзначив – у мене була найнижча частота – 92. В інших за 100 зашкалювало». 

Приборкувати хвилювання і налаштовувати штиль у власній душі Володимир Каверін навчився, скоріше за все, ще коли ходив по хвилях. Адже він професійний штурман. Тому на «Голосі країни» за ним і закріпилось морське прізвисько. 

Володимир Каверін:                      
«Мене прозвали “моряком”. Після батлу з Віталієм Борисюком я прочитав «поверніть моряка!» – щось на кшталт цього. Мене це дуже порадувало й насмішило. Виявляється, в мене дуже багато шанувальників з’явилося». 

І не просто шанувальників, а справжніх борців за справедливість. Тому що народові у вокальному батлі полюбився саме Володимир Каверін. І не дарма. Виступ був справді вражаючим.

Символічно, що одразу після шоу Володимир Каверін із Віталієм Малишевським, із яким вони складають гурт «MistArea», презентували свою нову пісню «Вовк-самітник».

Тож попереду – нові обрії синьої далі, з якою співак і композитор Володимир Каверін був завжди і впевнено на «ти». Сьогодні, окрім нових пісень, він створює прозу з атмосферою морського бризу, перемагає в літературних конкурсах і натхненно рухається вперед і з піснею. 

Володимир Каверін:
«У принципі, мені хотілось би надалі створити гурт, щоби я просто співав. Свої пісні. Але щоби я їх співав. Я вмію грати, слава Богу, навчився. Самоук. Навчився, як міг. Мама навчила. Мамочко, Царство тобі Небесне…»

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV