Чи зберуться завтра ірпінські депутати на сесію?

image
1 Квітня 2020, 20:09
Поділитися:

Коронавірус вносить зміни у роботу всіх структур. Тепер депутати місцевих рад не спішать на засідання. У декількох містах позачергові сесії просто відмінили. 
До прикладу, у Конотопі тривалий час не міг зібратися депутатський корпус на сесію, у зв’язку з чим міський голова Артем Семеніхін звертався до міністра оборони за допомогою в облаштуванні КПП згідно санітарних норм через спалах коронавірусу. 
У Новоград-Волинській міській раді відтепер сесії міської ради будуть проводитися в онлайн режимі через запровадження карантину.
При цьому, 2 квітня 2020 року запланована 80 позачергова сесія Ірпінської міської ради у звичному режимі. Як стало відомо редакції “04597”, на сесії будуть розглядатися питання щодо розподілу коштів на медицину Ірпінського регіону. Крім того, будуть обговорюватися заходи із запобігання поширення та забезпечення лікування коронавірусної інфекції COVID-19 в регіоні. 

Поки Ірпінські депутати плануют збиратися в Ірпінській міській раді. Цікаво, чи будуть депутати в подальшому засідати онлайн і у нас?
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Читайте також: В Україні вже 669 хворих на коронавірус, з них 15% – молодь
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня