Чи порушують бориспільці комендантську годину та що робити з п’яними підлітками?

image
14 Серпня 2023, 15:52
Поділитися:

Бориспільці продовжують порушувати комендантську годину, але це не носить масового характеру. Про це повідомив у прямому ефірі на каналі «ТРС Бориспіль» 10 серпня Артур Шкроб, керівник батальйону патрульної поліції Борисполя. 

«Зазвичай порушення не безпідставні — буває, що люди запізнюються чи в них щось ламається в дорозі, і це призводить до водіння авто в комендантську годину. Думаю, що робити якісь додаткові рейди в комендантську годину на Київщині чи на заході Україні — то дурна робота. Не треба «кошмарити» людей. Звичайно, ми разом відпрацьовуємо чергування в комендантську годину з військовими, контролюємо місто. Але дурно ганяти людей ніхто не буде. Якщо когось зустрічаємо — перевіряємо документи та відпускаємо. Усі ми люди, і це треба розуміти. 

Але є ще інший момент — молодь, яка хоче відпочити. Здається, не всі вони усвідомлюють, що у країні йде війна. Мені важко зрозуміти, що змушує їх влаштовувати гулянки в годину чи дві ночі. Тяжко живеться, результат ПТСР? Так, і тут може бути небезпека, прильоти Шахедів. А ще тут є люди, які приїхали у відпустку з гарячої точки на 3-4 дні і хочуть відпочити, побути з родиною та виспатись, а не слухати крики п’яних підлітків. Якщо ви не поважаєте закон чи ще не доросли до усвідомлення необхідності його поваги, то хоча б поважайте оточуючих. Інакше доведеться приїхати, затримати вас, відвезти до райвідділку та скласти протокол», — зазначив Артур Шкроб.

Також він повідомив, що зараз у Борисполі діє втричі більше нарядів, ніж до повномасштабного вторгнення та порадив громадянам, які бачать молодиків, що гучно відпочивають, не соромитися та відразу телефонувати в поліцію. 

«У середньому час реагування трохи більше 6 хвилин. За цей час приїде наряд і відреагує. У всіх них працюють «бодіками» (натільні камери для відеофіксації — ред.). Тому, якщо наряд не зреагує, він теж буде притягнутий до відповідальності. Крім того, я завжди реагую на звернення та повідомлення в соцмережах», — зауважив Артур Шкроб.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама