Чи планують у Києві скорочувати комендантську годину: відповідь мера Кличка

image
29 Листопада 2022, 10:40
Поділитися:

Очільник Києва Віталій Кличко розповів, чи скорочуватимуть комендантську годину в столиці та як цей процес відбувається.

Про це він сказав в інтерв‘ю РБК-Україна.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше новин Києва, області та України, щоб ви завжди були в курсі.

Так, за словами Кличко, комендантську годину у Києві поки не будуть скорочувати. Рішення про зміну її тривалості буде прийматися разом з військовими.

Міський голова пояснив, що комендантська година запроваджена для безпеки самих жителів. Рішення про зміну тривалості приймає міська влада з Радою оборони міста, враховуючи рекомендації військових.

Поки що обговорення щодо збільшення чи зменшення комендантської години не було. Ми це питання поки не розглядали, бо воно не є актуальним, – зазначив Кличко.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що містянам потрібно готуватися до можливих відключень електроенергії до весни.

Також писали про те, що народний депутат Ярослав Железняк назвав кількість людей у Києві, які мешкають після початку російського вторгнення. Їх він порівняв із даними мобільного трафіку, які фіксувалися у Києві до початку війни.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua