Чи можна в Обухові купатися і де?

image
7 Червня 2022, 13:49
Поділитися:


Київська область, Обухівський район, Українська тергромада. В ній розпочалися роботи з благоустрою територій для літнього відпочинку в районі міського пляжу м. Українка та прибережних смуг річки.

Про це повідомляють Хроніки Обухова з посиланням на сторінку Української громади.

Санітарну очистку зон масового відпочинку виконують працівники підрядної організації ПП Садиба, які наразі проводять прибирання від побутових відходів пляжі та берегоукріплюючі відкоси.

Подібні заходи здійснюються задля для комфортного відпочинку та літнього дозвілля, аби кожен мешканець громади мав можливість безпечно та без ризику для здоров’я відвідувати пляжі нашої громади, йдеться у повідомленні.

Що стосується Обухова, згідно з тг-каналом Обухів First! станом на сьогодні в місті (або біля нього) є:

1. Пляж на Кип’ячій (озеро на Автостанції). Тепла вода і постійні нарікання санепідемстанції на кишкові палички.

2. Пляж на Фейхоа (кар’єр на Автошколі). Чудова вода, сміття після відпочиваючих, відсутність статусу “міського” і зручностей.

3. Нижнє/Верхнє озера (Школа-Піщана). Купання як опція не передбачені, з огляду на це рекреаційні функції водойм не задіяні.

4. “Нещерівське озеро” (ур. “Триджерелівка”). Далеко.

5. Пляж на Стугні (за розв’язкою). Кажуть, цього року з певних причин може бути недоступним. Втім, це не точно.

Висновок: рекреаційний характер обухівських водойм (як і лісів) задіяний не на 100% потужність. Більше того, часто озера-ліси краю грають роль губки, котра всотує в себе сміття непатріотичних громадян, йдеться у повідомленні.

Читайте також:



Source link