Чутки про недієздатність ліфтового господарства розвіяв міський голова м. Бровари

image
6 Червня 2019, 20:10
Поділитися:

Останнім часом звернень від броварчан про проблеми роботи ліфтів почастішали. Броварський міський голова прояснив ситуацію з ліфтовим господарством та у себе на сторінці заспокоїв броварчан з приводу, начебто, звільнення всіх працівників обслуговуючої компанії.

– Маю розставити всі крапки над «і» в дуже важливому моменті, а саме, питанні роботи ліфтового господарства в нашому місті. Зрозуміло, що скарги на роботу ліфтів були завжди і ця проблема актуальна по всіх містах. Ми в Броварах одразу намагаємось вирішити ситуацію і часто нам це вдається. 
Та зараз виникла історія, яка не має жодних аргументованих підстав. Вважаю, що маю особисто її роз’яснити. 
Останнім часом у соцмережах почастішали скарги на роботу ліфтового господарства комунального фонду міста. Також з незрозумілих причин відбуваються активні обговорення про звільнення всіх працівників обслуговуючої компанії. Звертаю вашу увагу, що ця інформація НЕ ВІДПОВІДАЄ дійсності! 
Всі ліфти, що знаходяться у віданні комунальних підприємств ЖЕК № 1,2,3,4,5 , обслуговуються єдиною компанією ПП «Ліфтмеханік», договір з якою діє з квітня 2013 року. Компанія повністю виконує умови договорів. Ліфти працюють у штатному режимі, заявки на ліквідацію аварійних зупинок ліфтів приймаються та оперативно виконуються роботи. 
І, користуючись нагодою, нагадую, що у разі виникнення проблем з роботою ліфтів, інформуйте за телефоном «Контакт-центру»: 6-11-11 (цілодобо)
, – наголосив Ігор Сапожко

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed