Чорна хмара налетіла, до воріт своїх присіли. Поразка броварського «Юніона» від ФК «Димерка»

image
13 Травня 2019, 16:27
Поділитися:

У неділю, 12.05.2019 року в рамках підготовки до Чемпіонату Броварського району з футболу серед команд I ліги було зіграно контрольний поєдинок між командами ФК «Юніон» (м. Бровари) та ФК «Димерка» (смт Велика Димерка).
Матч проходив у Броварах на стадіоні БВУФК.
Нарешті президент броварського футбольного клубу Руслан Семенець зібрав на гру більшість своїх гравців, що дало змогу йому експериментувати зі складом команди.
Нажаль один з основних гравців ФК «Юніон» нігерійський легіонер Поль Обебедуо травмувався і близько місяця не зможе допомогти своїм одноклубникам на початку чемпіонату. Маємо надію, що новачки команди Руслана Семенця компенсують цю тимчасову втрату.


Тож про матч…
Матч розпочався із беззаперечною перевагою броварчан, які відразу взяли м’яч під свій контроль та почали проводити небезпечні атаки на ворота суперника. Здавалося «шкіряний» ось-ось залетить у сітку воріт команди «Димерка». Але димерчан виручав або голкіпер, або рамка воріт, або і самих футболістів команди «Юніон» підводив приціл. Навала на ворота ФК «Димерка» тривала увесь час, але логічного завершення всіх атак «Юніона» так і не сталось.

 
Тож перший тайм при повній перевазі броварчан закінчився з нульовим рахунком.
Після перерви Руслан Семенець запустив «у бій» свіжих гравців з надією все ж таки дотиснути суперника та, як мінімум, відкрити рахунок цього матчу. Але, чи то доля, чи то небесні сили (над полем зависла темна хмара) перевернули все догори дриґом. Команда «Юніон» почала помилятись та втратила свою територіальну перевагу. М’яч більшу частину часу тримався у гравців ФК «Димерка», які відразу почали реалізовувати те, що не зумів реалізувати «Юніон» в першому таймі.

 
Вже на 57-й хвилині матчу димерський гравець Євген Царик зумів відкрити рахунок матчу. Гравці «Юніона» намагалися відновити статус-кво та будь-які дії в атаці закінчувались ще на підступах до центрального кола. Постійні втрати м’яча своєї команди змусили її наставника Руслана Семенця знову змінювати щось в складі команди та робити на футбольному полі заміни та рокіровки, але результату це не давало. Через 5 хвилин після першого голу, голкіпер команди «Юніон» пропускає і другий 0:2. На 63-й хвилині матчу у воротах «розписався Віталій Кузнєцов. Ще 10 хвилин і все той же Кузнєцов робить перевагу команди ФК «Димерка» розгромною – 0:3.

 
Після третього пропущеного голу, броварчани всіма своїми силами «полетіли» на ворота суперника і тільки рука гравця суперників завадила «юніонівцям» розмочити цей поєдинок. Порушення правила відбулось в межах штрафного майданчику, тому арбітр матчу показав на одинадцятиметрову позначку. Своїм шансом скористався гравець «Юніона» Вадим Кукса, який вдало пробив в правий нижній кут воріт. Трапилось це за п’ять хвилин до кінця основного часу. Броварчани намагалися врятувати матч, але футбольний Бог був того дня був не на боці команди «Юніон», про що свідчить і черговий удар по штанзі суперника.
Але фінальний свисток сповістив гравців та вболівальників про перемогу гостей з рахунком 1:3.

 
Сьогодні ми побачили два різні тайми. Повна перевага в першому, купа моментів, але невдала реалізація та повний провал нашої команди в другому таймі. Склалось таке враження, що в другому таймі на поле вийшла інша команда. Але нічого, будемо вивчати наші помилки та робити висновки. Саме для цього і потрібні контрольні матчі, — розповів після матчу наставник ФК «Юніон» (м. Бровари) Руслан Семенець.
Нагадаємо, що вже цього тижня, 19-го травня, розпочинається Чемпіонат Броварського району з футболу серед команд I ліги, де в першому турі «юніонівці» зіграють у гостях з ФК «Рудня» (с. Рудня), а вже наступного тижня у другому турі будуть знову приймати гравців з смт Велика Димерка. Цього разу вже в офіційному поєдинку.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed