Чому за Кононенка… | Рідне місто

image
19 Липня 2019, 12:54
Поділитися:

Вчора я публічно оголосив, що буду голосувати за Ігоря Кононенка. Чому я зробив такий вибір?

Кононенко почав допомагати Василькову задовго до позачергових виборів до ВРУ, тоді, коли ще не стояло, і не могло стояти питання, про те, що він не буде балотуватися по списку БПП, а піде мажоритарщиком по нашому округу.

Ще декілька років тому, а точніше з виникненням пробле з відбудовою 6 школи, Кононенко доклав чимало зусиль для того, щоб це будівництво почалося в найкоротші терміни та сприяє його фінансуванню до цього часу.

За участі Кононенка вирішується проблема надійного водопостачання мешканців міста — збудовані декілька свердловин і від них прокладається водогін за новими технологіями.

Я вже не кажу, що за сприяння Кононенка проведена реконструкція зовнішнього освітлення міста, будуються дороги, поповнюється матеріальна база освітньої галузі та спортивних споруд.

Я прекрасно розумію, що в ситуації, яка нині склалася навколо фінансового становища теплогенеруючих компаній, без його допомоги важко буде розпочати опалювальний сезон у нашому місті, щоб подати тепло в помешкання васильківців.

Саме з цих міркувань я проголосую за Ігоря Кононенка, хто б що за нього не говорив…

Джерело: Рідне місто