Чому в Києві затори: Кличко пояснив причину

image
28 Червня 2019, 14:08
Поділитися:

Останнім часом у столиці в місті збільшилися затори.

Мер Києва Віталій Кличко в ефірі радіо «Київ-98fm пояснив це активізацією ремонтних робіт на мостах та дорогах, інформує сайт КМДА.

– Літо – максимально ефективний час для ремонту мостів та доріг в Києві. Коли менше транспортне навантаження і багато людей у відпустках. Тому активна фаза ремонтів припадає на літній період. З цим і пов’язані нинішні затори в столиці. Всі сили кинуті, аби максимально швидко відремонтувати найпроблемніші мости, щоб восени вони функціонували в звичному режимі, – сказав мер Києва.

Він нагадав, що більшість столичних мостів побудували більше 40-50 років тому. І за цей час ці шляхопроводи не реконструювали. Відповідно, на сьогодні 75 столичних мостів знаходяться в аварійному стані, три з них – в дуже поганому. За останніх чотири роки в столиці було відремонтовано 26 штучних споруд (мостів та шляхопроводів).

– Я хочу вибачитися перед людьми, які щоранку та ввечері стоять у заторах на Південному мосту, мосту Метро. Там наразі тривають ремонтні роботи. Іноді мені скаржаться, що робітників не видно на Русанівському мосту. А ми багато робіт здійснюємо під основною конструкцією цього мосту. Є технологічні речі, які ми не можна швидко зробити, – пояснив мер столиці.

Нагадаємо, що зараз також будують новий Шулявський шляхопровід.

Ми є в Telegram (стеж за збоями в міському транспорті з нами).

Джерело: Вечірній Київ