Чому в Ірпені відключили батареї і хто винен

image
1 Квітня 2020, 19:21
Поділитися:

Сьогодні, 1 квітня, в Ірпені відключили опалення в багатоквартирних будинках. Ірпінчани почали просити продовжити опалювальний сезон ще хоча б на тиждень, бо на вулиці ще холодно, а відповідно і в квартирах теж буде холодно. Чи можна поки не виключати опалення ми запиталикерівника КП “Теплоенергопостач” Олександра Костюка.

“Рішення про завершення опалювального сезону було прийнято через заборгованість населення 12 мільйонів по Ірпеню і 26 млн по регіону”, – зазначив Олександр Костюк.

“Через значні борги підприємство не зможе отримати ліміти газу, які не видаються на тиждень, є лише місячні норми. Крім того, якщо би ми продовжили обігрів багатоквартирних будинків, під загрозою зриву був би опалювальний сезон 2020-2021 рр.”, – пояснив він.
Варто зазначити, що серед боржників в Ірпені є “чемпіони”, зокрема очолює цей список Неля Лавровська, яка позиціонує себе активісткою. Її борг за опалення становить майже 85 тисяч. 
“Я добре розумію хвилювання усіх мешканців, які не мають боргів за опалення, – вони не мають страждати через злісних неплатників. Проте, на жаль, у нас немає технічної можливості точечного відключення абонентів. Тобто неможливо відключити опалення в окремій квартирі багатоквартирного будинку”, – зазначив Костюк.
Керівник КП “Теплоенергопостач” перепрошує за холодні батареї, він як і люди є заручником та просить людей з розумінням поставитись до ситуації.

Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Читайте також: Олег Григорук: в Ірпені активістів нема
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня