Чому повільно ремонтують Русанівський міст: відповідь Кличка

image
8 Червня 2019, 12:15
Поділитися:

Русанівський міст повністю відремонтують до кінця 2019 року. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко на свої сторінці у Facebook, опублікувавши відео про те, як ремонтують споруду. 

– Сьогодні на завершальному етапі – ремонт лівої сторони проїжджої частини Русанівського метромосту. Там розпочали вкладати гусасфальт – спеціальне покриття, гарантію на експлуатацію якого дають не менше 20 років. Вже за два місяці працівники «Київавтодору» розпочнуть ремонт правої сторони мосту, – розповів Віталій Кличко.

Мер столиці зазначив, що роботи здійснюють не тільки на проїжджій частині, а й знизу споруди. Там укріпили конструкції всього перегону. Їх обробляють спеціальним розчином, що запобігатиме руйнуванню.

Віталій Кличко також пояснив, чому ремонт Русанівського мосту триває так довго.

Чимало киян цікавляться: чому так повільно ремонтують Русанівський міст? Бо, коли там почали роботи з оновлення покриття, виявили великі дефекти всередині конструкції перегону. Побудований ще в 1965 році, цей міст жодного разу не бачив капітального ремонту. Тому довелося розробляти новий проект реконструкції і, відповідно, коригувати план необхідних робіт, – зазначив Віталій Кличко, пообіцявши, що міст оновлять до кінця цього року.

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ