Чому фінал конкурсу «Міс Бориспіль-2019» лише для запрошених глядачів

image
10 Грудня 2019, 12:37
Поділитися:

14 грудня о 17.00 відбудеться фінал конкурсу «Міс Бориспіль-2019». «Вісті» писали про його деталі. Читачі видання запитують, як потрапити на захід, перерва у проведенні якого тривала аж два роки, та чи є можливість придбати квитки. За коментарем звернулися до начальника управління культури, молоді та спорту Бориспільської міської ради Наталії Погребної.

«Квитки на конкурс придбати неможливо, це безкоштовний захід, — розповіла пані Наталія. — Останній раз, коли ми організовували конкурс, квитки розподілялися між учасницями конкурсу, кожна з них отримувала 10 запрошень для рідних та близьких. У результаті до зали потрапило багато сторонніх людей, а старшокласникам та молоді місць не лишилося. Також причиною розподілу запрошень є невеликі розміри приміщення зали Будинку культури, яка вміщує 240 осіб. Один ряд займуть організатори, другий — журі. Ще ряд приберемо, щоб поставити столи для журі».

За словами співрозмовниці, цьогоріч учасницям роздали по чотири запрошення для родичів, інші запрошення можна виграти: в Інстаграмі та на Фейсбук у групі управління культури, молоді та спорту триває щоденна вікторина про історію Борисполя.

«Запитання не складні, і ті, хто знає рідне місто, може виграти запрошення. Чим ближче до дати заходу, тим більше запрошень розігрується щоденно», — пояснила Погребна, яка називає таку новацію із розподілом запрошених оптимальною і демократичною.

Співрозмовниця наголосила, що для місцевих ЗМІ в організаторів передбачено лише по одному запрошенню.

Ті респонденти, хто «провалив» вікторину та всі бажаючі матимуть змогу побачити конкурс в прямому ефірі. Він транслюватиметься на екранах у холі міськради та ззовні, у групі управління в Фейсбуці та на каналі ТРС Бориспіль.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама