Чому Дубінський завітав на сесію міськради…

image
22 Листопада 2019, 20:09
Поділитися:

Сьогодні гоп-компанія на чолі з нардепом від нашого округу О. Дубінським у складі власника «Шкірфірми» О. Феня, депутатів міськради Т.Омельченко, М. Неділька, підручного нардепу журналіста  Тимофійчука, якого у Василькові влучно називають «чминдриком» та інших більш дрібних по своїй значимості осіб, намагалася зірвати сесію міськради.

Не вдалося. Хід сьогоднішніх подій у міській раді вже не вперше переконливо доказав всю безперспективність намагань цієї групи людей дестабілізувати ситуацію у Василькові та дискредитувати  міського голову в очах васильківських виборців. На фоні міського голови та більшості депутатів міської ради, в очах присутніх в сесійному залі, ця компанія, включаючи самого Дубінського, виглядала дуже блідою і непереконливою.

Ради справедливості слід зазначити, що група, яка готувала візит Дубінського на сесію,  своєю роботою фактично поставила його в дуже незручне становище, з якого важко було справити на присутніх  позитивне враження.

Виникає закономірне питання — що саме спонукало нардепа Дубінського самолічно прибути на сьогоднішнє пленарне засідання ради? Як на мене, на моє особисте переконання, яке я не збираюсь нікому нав”язувати, візит Дубінського до нашого міста викликаний зверненням міської ради до суду щодо повернення у комунальну власність міста 12 га. землі, яка сьогодні перебуває у постійному користуванні «Шкірфірми». 

Я допускаю, що з чисто безкорисливих мотивів, Дубінський хоче перешкодити цьому процесу, абсолютно відверто граючи на стороні власника цього підприємства.

Що я точно знаю, так це те,  що  мою версію сьогоднішніх подій у раді, поділяє досить велика кількість васильківців…

Джерело: Рідне місто