Чоловік за добу примудрився скоїти низку тяжких злочинів

image
9 Лютого 2019, 10:56
Поділитися:

Броварські правоохоронці затримали чоловіка, який протягом доби скоїв у с. Княжичі  кілька злочинів: вкрав велосипед, намагався вбити вітчима, пограбував місцевий магазин. Правоохоронці затримали зловмисника у столиці, коли той мало не задушив свого знайомого.

Як зазначає прес-центр поліції в Київській області, на спецлінію 102 Київщини надійшло повідомлення від 51-річної жінки про те, що її син поранив ножем вітчима та втік у невідомому напрямку.

Як з’ясувалось пізніше, в с. Княжичі  25-річний молодик повернувся додому напідпитку та приніс із собою велосипед. Він поводився агресивно та чіплявся до вітчима. Потім схопив ножа, яким і поранив чоловіка в грудну клітину, а після скоєного втік.

Під час оперативно-розшукових заходів по встановленню місцезнаходження втікача, поліціянти виявили новий факт скоєного ним злочину. Працівники місцевого магазину повідомили, що кілька хвилин тому невідомий, погрожуючи металевою трубою, забрав з полиці пляшку горілки і втік у невідомому напрямку.

Тільки за дві години по тому працівникам Броварського відділу поліції вдалося затримати нападника на одній з вулиць міста Києва. У столиці, де раніше він проживав, чоловік ледь не вкоротив віку своєму знайомому.

Наразі правоохоронці з’ясовують мотиви та обставини злочинів, причини агресивної поведінки чоловіка. Триває слідство.

За даними фактами відкрито кримінальні провадження за ст. 15 (замах та злочин), за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство), за ч.3 ст. 185 (крадіжка) та ч.1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Зловмисник затриманий у порядку ст. 208 КПК України та перебуває в  ізоляторі тимчасового тримання.

Як повідомляють броварські правоохоронці, за минулий тиждень (із 12 січня по 19 січня 2019 р.) лише по місту Бровари зареєстровано 365 повідомлень про злочини, що вчинені або готуються.

Із них із ознаками кримінальних правопорушень – 61, з яких 46 осіб було встановлено.

Протягом тижня правоохорнці розкрили в Броварах 46 злочинів, а саме:

2 – інші тілесні ушкодження;

32 – крадіжки майна громадян;

1 – шахрайство;

1 – погроза знищення майна;

1 – ДТП з травмованими (внесено до ЄРДР);

1 – незаконне заволодіння Т/З (угон);

1 – знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу;

4  –  незаконне зберігання наркотичних речовин;

2 – самоправство;

1 – підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів.

Також протягом тижня по місту зафіксовано  15 фактів раптової смерті, з яких 4 внесено до ЄРДР; 12 – ДТП, без травмованих.

На даний час по місту Бровари залишилось не розкритими 11 злочинів.

Джерело: Трибуна Бровари