Чого він тут?. | Рідне місто

image
17 Листопада 2019, 18:44
Поділитися:

Ось вже декілька місяців поспіль Тимофійчук, журналіст каналу 1+1 ( за маленький зріст і, очевидно, викликану цією обставиною неприродню агресивність, особисто я називаю його чминдриком) вперто «копає» під Васильківського міського голову Володимира Сабадаша.

Закономірне питання, що загубив у нашому місті чминдрик і які претензії він має до Сабадаша? Так от — нічого в Василькові він не загубив і до Сабадаша у нього нічого немає! А ось деякі люди з нашого міста, з якими тісно співпрацює чминдрик, чимало «загубили» і претензій до міського голови хоч відбавляй.

Згадайте, хто мав величезний зиск від співпраці з Іващенком у 2006 — 2012 р.р. та непомірно примножив свої статки за рахунок ресурсів тергромади, хто був «рєшалою» і «нужним чєловєком»? А при Сабадашу втратив всі свої привілеї.

Явно і публічно висловлює свої претензії до Сабадаша власник «Шкірфірми». навіть на одній з останніх сесій закликав депутатів достроково припинити повноваження нинішнього міського голови. Бо Сабадаш, бачите, хоче повернути у власність громади очисні споруди та 12 га. землі біля них.

На сто відсотків незадоволений Сабадашом і колишній орендар чималих земельних ділянок, у якого відібрали право оренди за несплату коштів за право користування наділами.

Так чого ж чминдрик постійно «пасеться» у Василькові. Чи не тому, що малоповажні особи у нашому місті «найняли» його для такої невдячної роботи? І, як я думаю, за немаленьку плату. Ну що ж, кожний заробляє, як може — такі часи настали.

Ось тільки результат цієї роботи буде «нічтожний» — бо васильківці ніколи не зроблять вибір на користь противників Сабадаша, як би чминдрик та його нинішні «роботодатєлі» не старались — уж больно одіозная компанія собралась!..

 

Джерело: Рідне місто