Чминдрик тут як п”яте колесо до воза!.

image
24 Листопада 2019, 11:32
Поділитися:

Події на останній сесії міської ради переконливо показали, що журналіст каналу 1+1 Тимофійчук, який в своїх репортажах з Василькова постійно поливає брудом всю місцеву владу і її голову Володимира Сабадаша, є лише дрібним виконавцем волі нардепа Дубінського. Принаймі таке враження склалося у більшості присутніх у сесійному залі, та й, очевидно, у тих, хто перегляне відео, відзняте там Геннадієм Пекарським. Точно таке враження склалося і у мене.

Але мене найбільше вразило те, що Дубінський публічно, абсолютно не соромлячись, продемонстрував, яким чином у нього могли з”явитися багаточисельні квартири та дорогі автомобілі. У цьому випадку особливо ганебним є те, що цей нардеп фактично виступає «на посилках» у одіозних осіб, які багатократно примножили свої статки за рахунок ресурсів територіальної громади.

Сподіваюсь, що Дубінський, активно підтримуючи намагання цих осіб достроково припинити повноваження нинішнього міського голови, діє абсолютно безкорисно, а його візит на останню сесію міськради не обійшовся Феню в дорогу копієчку… А що думаєте ви з цього приводу, шановні васильківці?..

P.S.  Цей допис ввжати коментарем до відео Пекарського з останнього пленарного засідання ради, оскільки з незрозумілих для мене причин, авторські коментарі там відсутні…

Джерело: Рідне місто