Члени президії Громадської ради міста обговорили низку важливих питань

image
5 Лютого 2019, 18:58
Поділитися:

Усіляко сприяти підписанню договорів на вивіз твердих побутових відходів КП «Фастівська ЖЕК», а через пів року заслухати начальника комунального підприємства стосовно організації вивезення побутового сміття. Таке рішення, за пропозицією Галини Ковальчук, було підтримано членами Президії Громадської ради, яка відбулася 05 лютого. В той же час пропозицію Валентина Човгана щодо звернення до керівництва міста з питанням анулювання конкурсу на вивезення ТПВ підтримано не було.

 

Так, сьогодні досить гаряче обговорювали представники громади Фастова питання організації вивезення відходів у місті. Мова йшла також про укладення договорів на вивезення ТПВ мешканцями мікрорайонів та центру.

 

Окрім цього, відповідно до рішення Президії Громадська рада міста направить звернення до керівництва країни щодо сприяння у вирішенні питання мешканців постраждалих від вибуху квартир.

 

В контексті бюджетного звіту за 2018 рік та обговорення змін до бюджету на 2019 рік жваво обговорювали питання добудови Школи народної майстерності. Секретар міської ради Сергій Ясінський довів до відома громадськості, що на засідання сесії, яка відбудеться 7 лютого, винесено питання розірвання договору з ТОВ «Росичі -Регіон». Це не перший, але чи не найважливіший крок.

 

На завершення засідання обговорили питання наповнення контенту екрану «П’ятачка демократії» та вирішили до порядку денного наступного засідання Громадської ради включити питання облаштування приміщення автостанції на Привокзальній площі. 

Джерело: fastiv-rada.gov.ua