Четверо учнів ІЛІТ здобули призові місця на міському етапі олімпіади з інформатики

image
23 Листопада 2021, 12:12
Поділитися:

Відразу четверо учнів Ірпінського ліцею інноваційних технологій здобули призові місця на міському етапі Всеукраїнської олімпіади з інформатики. Про це повідомила заступниця директора освітнього закладу Марія Гостін.

«Ірпінський ліцей інноваційних технологій (ІЛІТ – МАН) – це місце не лише щасливих, але й надзвичайно талановитих дітей. Щиро радію за досягнення свого колеги Івана Нечипорука – надзвичайно талановитого викладача інформатики. 21 листопада відбувся Ірпінський міський етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики, на якій розгорнулася справжня боротьба за першість. Ліцеїсти ІЛІТ – МАН гідно конкурували зі школярами міста і боролися за призові місця, продемонструвавши високий рівень підготовки», – зазначила Марія Гостін на своїй сторінці у фейсбуці.

За її даними, перші місця посіли ліцеїсти Антон Бут (10 клас) і Тарас Левицький (9 клас), друге – Дмитро Пацай (11 клас), третє – Іван Тютюн (8 клас).

«Вже скоро вони будуть змагатись на обласній арені, тож попереду їх чекає підготовка, а ми будемо тримати кулачки за їхній успіх! ІЛІТ – це гордість ірпінської освіти!» – додала заступниця директора ліцею.

Нагадаємо, минулого тижня Марія Гостін повідомила про відновлення активної та постійної співпраці ліцею з Національним центром «Мала академія наук України».