Чергова сесія Броварської міськради відбудеться 24 жовтня

image
7 Жовтня 2019, 10:27
Поділитися:

На розгляд депутатам винесено 16 питань.

У розпорядженні міського голови про скликання чергової сесії вказано, що захід відбудеться 24 жовтня о 10:00 у приміщенні зали засідання Броварського міськвиконкому.

Депутатам винесено на розгляд наступний перелік питань:

Про безоплатне прийняття зовнішніх інженерних мереж, що перебувають у власності та на балансі ТОВ «Альянсінвестбуд» у комунальну власність територіальної громади м.Бровари.
Про внесення змін до рішення Броварської міської ради Київської області від 22.08.2019 №1507-59-07 «Про надання дозволу на передачу комунального майна територіальної громади м.Бровари».
Про надання дозволу на списання комунального майна територіальної громади м.Бровари.
 Про приватизацію житлових приміщень гуртожитків.
 Про затвердження Переліку закладів культури базової мережі міста Бровари в новій редакції.
 Про внесення змін та доповнень до Програми  розвитку системи освіти м. Бровари на 2019-2023 роки, затвердженої рішенням Броварської міської ради Київської області від 20.12.2018  № 1195-50-07.
Про внесення змін до міської програми «З турботою про кожного» на 2018-2020 роки», затвердженої рішенням Броварської міської ради Київської області від 21.12.2017р. № 788-36-07.
Про припинення права користування земельною ділянкою, затвердження документації із землеустрою, надання земельних ділянок у користування, надання дозволів на розроблення документації із землеустрою, надання згоди на передачу земельної ділянки в суборенду та внесення змін до рішення Броварської міської ради Київської області.
Про поновлення договорів оренди земельних ділянок.
Про продовження дії договорів про встановлення особистих строкових сервітутів.
Про затвердження документації із землеустрою, передачу земельних ділянок громадянам у власність, зміну цільового призначення земельної ділянки, надання дозволів на розроблення документації із землеустрою.
Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність громадянам.
Про надання дозволів на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва індивідуальних гаражів учасникам бойових дій.
Про відмову в наданні дозволів громадянам на розроблення проєктів землеустрою та у відведенні земельної ділянки.
Про продаж земельних ділянок та надання дозволу на розстрочення виплати суми за придбання земельної ділянки.
Про затвердження Програми проведення інвентаризації та нормативної грошової оцінки земель міста Бровари  Київської області на 2019-2020 роки.

Джерело: Трибуна Бровари