Чергова 35 сесія Сквирської районної ради

image
9 Серпня 2019, 10:28
Поділитися:

Виконуюча обов’язки голови райдержадміністрації О.В.Славінська брала участь у роботі чергової 35 сесії Сквирської районної ради 07 скликання.

Керував на сесії голова районної ради В.В.Гриша. Окрім депутатів на сесії були присутні помічники-консультанти депутатів Київоблради Л.П.Глиняного і В.І.Скрипи – Т.Г.Власюк та К.Ф.Бондарчук, секретар міської ради В.О.Бондарь, голови сільських рад, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районних служб, організацій, установ та представники ЗМІ.

Депутати обговорили і прийняли відповідні рішення з ряду розглянутих питань, серед яких були наступні:

1. Про звіт Сквирської райдержадміністрації про роботу щодо поліпшення пасажирських перевезень в районі.

Доповідач: Пилюта О.П., начальник відділу економічного розвитку Сквирської райдержадміністрації;

2. Про затвердження Програми залучення інвестицій та поліпшення інвестиційного клімату в Сквирському районі на 2019-2021 роки.

Доповідач: Славінська О.В., виконуючий обов’язки голови Сквирської райдержадміністрації.

3. Про стан виконання Програми енергозбереження (підвищення енергоефективності) Сквирського району на 2018-2020 роки.

Доповідач: Ворушило М.С., начальник відділу з питань цивільного захисту, ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи та житлово-комунального господарства Сквирської райдержадміністрації.

4. Про стан виконання районної Програми розвитку фізичної культури та спорту «Сквирщина спортивна» на 2017-2021 роки.

Доповідач: Голуб І.В., завідувач сектору молоді і спорту відділу культури, релігій, туризму, молоді та спорту Сквирської райдержадміністрації.

 

5. Про звіт відділу освіти про стан підготовки закладів освіти до нового навчального 2019-2020 року та організацію харчування дітей.

Доповідач: Заболотний О.В., начальник відділу освіти Сквирської райдержадміністрації.

6. Про інформацію начальника Сквирського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) управління обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України у Київській області про стан пенсійного забезпечення та легалізацію трудових відносин в Сквирському районі.

Доповідач: Поступаленко Ю.О., начальник Сквирського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) управління обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України у Київській області.

7. Про затвердження Програми місцевих стимулів для медичних працівників Сквирського району на 2019-2022 роки.

Доповідачі: Чиж А.Г., т.в.о. директора комунального некомерційного підприємства Сквирської районної ради «Сквирська центральна районна лікарня»;

Колесник-Гавронська Н.В., директор комунального некомерційного підприємства Сквирської районної ради «Сквирський районний центр первинної медико-санітарної допомоги».

8. Про затвердження районної Програми розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства Сквирської районної ради «Сквирський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2018-2019 роки в новій редакції.

Доповідач: Колесник-Гавронська Н.В., директор комунального некомерційного підприємства Сквирської районної ради «Сквирський районний центр первинної медико-санітарної допомоги».

9. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки громадської організації «Спілка учасників АТО Сквирщини» на 2019-2021 роки.

Доповідач: Капітанюк Н.М., управління соціального захисту населення Сквирської райдержадміністрації.

10. Про затвердження звіту про виконання районного бюджету Сквирського району за І півріччя 2019 року.

Доповідач: Ульянова М.В, начальник управління фінансів Сквирської райдержадміністрації.

11. Про внесення змін до рішення районної ради від 20.12.2018 № 03-29-07 „Про районний бюджет Сквирського району на 2019 рік”.

Доповідач: Ульянова М.В, начальник управління фінансів Сквирської райдержадміністрації.

Розглянуто і пийнято рішення з ряду інших важливих питань.

Джерело: Сквира.info