Через туман у Києві скасовують і затримують рейси

image
22 Жовтня 2019, 11:05
Поділитися:

Сильний туман впливає на роботу аеропорту.

Сьогодні зранку, 22 жовтня, у зв’язку із сильним туманом затримуються деякі рейси. Видимість станом на 9:00 становить 250 м, вертикальна видимість – 30 м. Про це повідомляє прес-служба аеропорту «Київ».

Скасовано нічний рейси до Варшави (LOT), в зв’язку з поверненням літака до аеропорту вильоту. Причиною повернення літака авіакомпанії LOT назад до Варшави стали несприятливі погодні умови.

Крім цього, два рейси з Риму (Alitalia) та Кельну (WizzAir) було перенаправлено до запасного аеродрому в Бориспіль. Пасажирів, котрі мали летіти зворотними рейсами до Риму та до Берліну, було перевезено автобусами в аеропорт Бориспіль.

На внутрішніх рейсах авіакомпанії Motor Sich спостерігається затримка від однієї години до декількох, в зв’язку з поганою видимістю як в київському аеропорту, так і в місцевих аеропортах. Затримується прибуття літаків з Берліну та Гамбурга (WizzAir) в зв’язку з пізнім вильотом.

– У випадку тривалих затримок рейсів пасажирам буде надано напої та харчування. Всі інші рейси виконуватимуться за розкладом, – йдеться у повідомленні аеропорту.

Використання матеріалів сайту лише з активним посиланням на vechirniy.kyiv.ua

Джерело: Вечірній Київ