Через снігопад на вулицях Києва працює понад 390 одиниць спецтехніки, водіїв закликають не виїжджати у місто

image
15 Грудня 2022, 09:54
Поділитися:

15 грудня 2022 г. 09:50

Сьогодні, 15 грудня, через ранковий снігопад на вулицях столиці наразі працює 289 одиниць техніки дорожників і близько 100 спецавто інших служб. Також до робіт залучено близько 5 тисяч комунальників. У зв’язку з погіршенням погоди водіїв закликають не виїжджати у місто.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Сніг, що посилився зранку в Києві, на прибудинкових територіях наразі прибирають 3,5 тисячі працівників і 53 одиниці техніки керуючих компаній. Окрім цього, близько 800 працівників і 55 одиниць техніки “зеленбудів” розчищають території парків і скверів”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що на вулиці виведено вже 289 одиниць спецтехніки КК “Київавтодор”. Також від снігу чистять дороги 467 дорожників у складі бригад із ручного прибирання.

У КМДА попереджають, що за даними “Укргідрометцентру” у Києві найближчим часом очікуються пориви вітру 15-18 м/с, що триватимуть протягом дня (І рівень небезпечності, жовтий). Також синоптики прогнозують мокрий сніг, на дорогах подекуди ожеледицю, вітер південно-східний, 7-12 м/с, температуру вдень близько 0°.

Пішоходів закликають на вулиці триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередачі, дерев. Також радять уникати перебування поблизу великих дерев, особливо тополь, та не паркувати поруч із ними автотранспорт.

Водіїв закликають не виїжджати на власних авто у місто, по можливості не створювати затори, у них також зупиняється й снігоприбиральна техніка.

Нагадаємо, працівники КП “Київавтошляхміст” виконали протиаварійний ремонт покриття на мосту через Десенку. Нині на мосту здійснюється посилений контроль, адже лишається висока ймовірність появи нових руйнувань покриття.

Читайте: У столиці 15 грудня ярмарки пройдуть в шести районах (адреси)

Фото: КМДА

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона