Через російські обстріли 10 жовтня загинуло 19 людей, 105 травмовано – ДСНС

image
11 Жовтня 2022, 10:19
Поділитися:

11 жовтня 2022 г. 10:07

Ворожі обстріли 10 жовтня завдали руйнувань об’єктам критичної та цивільної інфраструктури у 12 областях України та в м. Києві. Понад 30 пожеж, які силами Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) ліквідовано, гасили більше тисячі пожежних.

Про цеKВ стало відомо з повідомлення ДСНС України.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно повідомлення, до сих пір залишаються знеструмленими 301 населений пункт у Київській, Львівській, Сумській, Тернопільській та Хмельницькій областях.

“ДСНС для забезпечення електропостачання залучено 22 електростанції, у тому числі 15 для закладів охорони здоров’я у Дніпропетровській, Запорізькій, Сумській, Харківській та Чернігівській областях, а також 7 електростанцій для об’єктів критичної інфраструктури”, – йдеться у повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

За інформацією енергетиків, відновлено електропостачання до 3 тис. 571 населених пунктів у Полтавській, Сумській, Тернопільській, Львівській, Київській та Хмельницькій областях.

Як інформувалаKВ, за даними Головного управління розвідки, ракетні удари по українській столиці та інфраструктурі росіяни планували ще 2 та 3 жовтня. Основною метою країни-терориста було знищення ТЕС, створення паніки серед українців та залякування європейської громадськості.

Читайте: У Києві запроваджуються графіки погодинних відключень електроенергії (графік)

Фото: FB ДСНС України

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона