Через халатність чиновника багато учасників АТО так і не змогли пройти психологічну реабілітацію

image
23 Квітня 2019, 21:07
Поділитися:

Колишньому керівнику Держслужби у справах ветеранів та учасників АТО повідомлено про підозру у сприянні розкраданню 22 млн. грн. бюджетних коштів

Про це повідомляє прес-служба ДБР.

Слідчими Державного бюро розслідувань встановлено, шо у 2015 році Державною службою України у справах ветеранів війни та учасників АТО було укладено договори з суб’єктами господарської діяльності про фінансування за бюджетні кошти заходів з психологічної реабілітації постраждалих учасників АТО.

Керівники згаданих суб’єктів господарювання, з метою привласнення бюджетних коштів, надали завідомо неправомірні відомості в актах приймання-передачі наданих за договорами послуг. Зокрема, було вказано недостовірні дані щодо кількості учасників АТО, яким нібито було надано послуги з психологічної реабілітації, а також щодо обсягу таких послуг.

За даними слідства, колишній голова Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО, через службову недбалість, не здійснив жодних належних заходів для перевірки достовірності відомостей, зазначених в актах приймання-передачі наданих послуг, та затвердив їх.

Зараз вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Читайте також: ДБР проводить обшуки у НАБУ стосовно розкрадання в «Укроборонпромі»

Читайте також: У зоні ООС військові відпрацювали десантування безпарашутним способом (відео)

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV