Чемпіонат Київської області з шахів серед осіб з інвалідністю

image
14 Лютого 2020, 12:12
Поділитися:

Головна  /  Чемпіонат Київської області з шахів серед осіб з інвалідністю

|  14. 02. 2020

13 лютого в шахово-шашковому клубі дитячо-юнацької спортивної школи «Юність» відбувся чемпіонат Київської області з шашок серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, вадами слуху і зору.  Організатором заходу є Комунальний заклад Київської обласної ради «Київський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт», до якого долучилися  управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради та  ДЮСШ «Юність». 

Цього дня до Білої Церкви завітали спортсмени з Баришівки, Боярки, Броварського району, Обухова, Таращі та Яготина. Біла Церква була представлена трьома товариствами: УТОГ, УТОС та «Фенікс». Всього в змаганнях взяли участь понад 80 учасників 

        На відкритті чемпіонату начальник «Інваспорту» Марія Віниченко привітала всіх учасників змагань та коротко поінформувала про плани і календар спортивних заходів для участі спортсменів регіонального центру у всеукраїнських та міжнародних змаганнях у 2020 році.

  «Великий спорт розпочинається з роботи на місцях, а проведення будь-яких змагань в різних районах Київщини сприяє пошуку, розкриттю нових імен і залученню до активних занять спортом осіб з ознаками інвалідності. Крім того, вже діючі спортсмени мають нагоду вчергове зустрітися і помірятися силами, поспілкуватися і поділитися своїми здобутками, а також показати свою майстерність для новачків», – зазначила Марія Віниченко.

       У церемонії відкриття чемпіонату також взяли участь начальник управління молоді та спорту  міської ради Інна Паливода та директор ДЮСШ «Юність» Володимир Корнієнко, які привітали учасників, побажавши задоволення від гри і спілкування та перемог найсильнішим.

        Спортсмени змагалися по категоріях відповідно до нозологій та статі. 

Також у змаганнях взяли участь й діти. Всі поєдинки були досить цікавими і захоплюючими. Переможцям було вручено понад 50 дипломів.

          Управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради вітає переможців і призерів змагань і бажає здоров’я та нових перемог!

Фотогалерея

Джерело: Біла Церква – офіційний сайт