Чекала росію та провокувала сутички біля Києво-Печерської лаври: у Києві оголосили про підозру блогерці

image
17 Серпня 2023, 14:18
Поділитися:

СБУ повідомила про підозру блогерці Вікторії Кохановській, яка влаштовувала сутички та провокувала релігійну ворожнечу під час масових акцій у Києво-Печерській лаврі

Доведено, що жінка брала активну участь у провокаціях на території Києво-Печерської лаври наприкінці березня і на початку квітня 2023 року. Окрім того, вона виправдовувала дії країни-агресора росії.

У Києві оголосили про підозру Вікторії КохановськійУ Києві оголосили про підозру Вікторії КохановськійУ Києві оголосили про підозру Вікторії Кохановській

Кохановська публікувала на сторінці в соціальній мережі відео, в яких підбурювала людей чинити спротив законним діям правоохоронців та ображала релігійні почуття українців.

Повномасштабну війну в Україні, яку підло розв’язала росія, блогерка називала “внутрішнім громадянським конфліктом”. Також вона публікувала “прогнози”, згідно яких Україна буде захоплена росією, і намагалась дискредитувати українських військових.

Все вищезгадане “розганяли” росЗМІ та телеканали, та подавали, як позицію українців.

Слідство триває.  Кохановській загрожує позбавлення волі з конфіскацією майна.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Скоріше долучайтесь та читайте новини, щоб завжди бути в курсі та нічого не пропустити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua