Чекаємо тепла: Кличко розповів про початок ремонту доріг

image
22 Лютого 2019, 11:41
Поділитися:

Як тільки потеплішає, у столиці продовжать масштабний ремонт доріг. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко в  ефірі телеканалу «Newsone». 

Віталій Кличко зауважив,  що за останні роки у Києві відремонтували 830 кілометрів доріг. У планах на цей рік – ремонт основних магістралей та мостів.

Як тільки середньодобова температура підніметься вище 5 градусів тепла, одразу розпочнемо масштабні дорожні роботи. Ми відмовилися від так званого «ямкового ремонту». У нас є чітка стратегія – якщо робимо капітальний ремонт, то перекладаємо всі комунікації, а не тільки полотно на дорозі, – сказав мер.

До речі,  всі відремонтовані дороги мають гарантію на 5 років від підрядників. У разі виявлення неякісної роботи за цей проміжок часу, підрядники виправляють це за власний кошт. 

Не менш вагомим на дорогах є й якісне освітлення. До слова, на оновлених дорогах встановлено нове економічне LED-освітлення.

Кличко, зазначив, що за 2018 рік 11 мільйонів гривень зекономлено на сплаті за електроенергію завдяки оновленому освітленню.

Нове LED-освітлення набагато яскравіше. А це – безпека на дорозі. Більше того, воно дає економію 30 відсотків споживання електроенергії. Це сучасні технології, які допомагають місту економити гроші, – підкреслив Віталій Кличко.

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ