Частина студентів Державного податкового університету повернеться в авдиторії

image
17 Серпня 2023, 14:08
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Студенти першого та четвертого курсу Державного податкового університету повернуться на офлайн навчання. Про це в етері «Суспільне Новини» повідомив в. о. ректора ДПУ Дмитро Серебрянський.

В університеті є всього п’ять укриттів, де можуть сховатися студенти. Вони розраховані на 2 000 осіб. У ДПУ ж навчається до 5 000 студентів, тож адміністрація і прийняла рішення вивести на навчання лише деякі курси, до 1 200 осіб.

«Гуртожитки перший, четвертий курс, а можливо і другий, готові прийняти студентів. У нас місткість абсолютно дозволяє. Якщо нам вдасться ввести в експлуатацію два недобудованих багатоповерхових гуртожитки, це дозволить розширити місткість до тисячі додаткових місць», — зазначив проректор університету Дмитро Венцковський.

Як додав проректор, додаткове приміщення для збільшення кількості укриттів також знайшли.

Варто зазначити, що увесь минулий навчальний рік студенти усіх курсів Деражавного податкового університету вчилися онлайн.

Нагадаємо, на початку липня випускник ДПУ Костянтин Саввопуло оголосив масштабний збір на відбудову одного із навчальних корпусів університету. За місяць вдалося зібрати 400 тисяч гривень, але збір триває. Ціль — 1 800 000 гривень. Долучитися до збору можна ТУТ.



Джерело: ITV