Частина Подолу залишиться пішохідною

image
23 Травня 2020, 11:16
Поділитися:

Виконувач обов’язки першого заступника голови КМДА Валентин Мондриївський прокоментував  рішення Окружного адміністративного суду м. Києва щодо заборони руху транспорту на Контрактовій площі та вулиці Сагайдачного.

Вчора із повідомлень ЗМІ ми дізналися про рішення суду ухвалене за позовом 6 осіб. З цього приводу наголошу, що позиція міста залишається незмінною: протягом 3 років столиця розвивала туристичну зону цента міста, складовою частиною якої є Контрактова площа і вулиця Сагайдачного. Кияни та гості міста задоволені цим маршрутом, сказав Валентин Мондриївський. – Ми не розуміємо, що заважає цим 6 особам, які подали до суду. Наразі пішохідна зона залишається і в понеділок кияни вже побачать оновлену вулицю Покровську, Андріївський узвіз, Алею художників. В наступному році заплановано реконструкцію Контрактової площі та вулиці Сагайдачного під потреби киян та туристів. Туристичний напрямок буде в пріоритеті. Продовжуємо необхідні дії аби просунутися в питанні реконструкції Гостиного двору.

Нагадуємо, що продовжується обмеження на в’їзд великогабаритного транспорту на чотирьох в’їздах до Києва в робочі дні: на Житомирському, Бориспільському, Одеському та Гостомельському шосе. Діє воно в ранкові та вечірні години: вранці з 7:00 до 10:00 та ввечері з 17:00 до 20:00.

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ