Час вирушати за подарунками для близьких: у Борисполі відкривається новий ювелірний магазин

image
9 Лютого 2024, 10:52
Поділитися:

Поки всі готуються до найромантичнішого дня року, ми раді повідомити про ще одне свято — відкриття нового фірмового бутика Столичної Ювелірної Фабрики™ в місті Бориспіль. Тож питання подарунків для коханих, рідних і близьких до Дня святого Валентина вирішено — на вітринах затишного шоуруму знайдуться бездоганні презенти для всіх.

Що чекає на покупців на вітринах шоуруму

 Асортимент ювелірного магазину задовольнить будь-які потреби та вподобання. Навіть найвибагливіші шанувальники коштовностей зможуть підібрати для себе чи на подарунок прикраси або сувеніри. На вітринах бутика представлено:

вишукані прикраси із золота та срібла для жінок;

ювелірні деталі елегантного чоловічого іміджу;
якісні та безпечні ювелірні вироби для дітей;
класичні моделі та трендові дизайни, які поєднують різні матеріали та стилі;
релігійну атрибутику — хрестики, ладанки, ікони тощо;
ювелірні сувеніри;
обручки та каблучки для заручин;
діаманти та кольорові коштовні камені.

Вражає? А це далеко не весь асортимент ювелірного бренду. У шоурумі ви легко підберете чарівну каблучку для романтичного освідчення, ефектні прикраси з лімітованих колекцій собі чи на подарунок, вдалі ювелірні презенти для дорослих і дітей на будь-який бюджет. Якщо маєте сумніви, зробити вибір допоможе кваліфікований консультант. Не лише великий вибір коштовностей, а й бездоганний сервіс у магазині подарує приємні враження.

Час вирушати за подарунками для близьких: у Борисполі відкривається новий ювелірний магазин

Переваги шопінгу в Столичній Ювелірній Фабриці™

 Крім справді вражаючого асортименту, є ще ціла низка причин прийти на відкриття нового фірмового магазину відомого бренду, що відбудеться 9 лютого за адресою: м. Бориспіль, вул. Київський шлях, 67 (ТЦ «Park Town»). Серед основних переваг Столичної Ювелірної Фабрики™:

Доступні ціни. Компанія має власні виробничі потужності в Україні та не користується послугами посередників, тому гарантує дійсно вигідні ціни на правах виробника.
Безстрокове сервісне обслуговування. Збережіть бирку та чек після купівлі, і ви в будь-який момент зможете безкоштовно відремонтувати прикраси.
Виготовлення на замовлення. Якщо ви не змогли підібрати вдалий варіант серед асортименту, майстри компанії виконають будь-який виріб у бажаному дизайні — можна вибрати тип і колір металу, розмір, вставку тощо.
Гравіювання. Чудовий спосіб персоналізувати прикрасу — нанести пам’ятне гравіювання. Майстри можуть викарбувати на виробі ім’я, важливу дату, символічний вислів тощо.
Безоплатне подарункове паковання. Кожен виріб запакують так, що його можна дарувати близькій людині прямо з магазину.

І вигоди від купівлі прикрас в магазині Столичної Ювелірної Фабрики™ не обмежуються цим переліком. Щоб особисто переконатися в цьому та підготувати незабутні подарунки близьким та найважливішій людині — собі, завітайте 9 лютого на відкриття шоуруму. Позитивні враження вам гарантовано!

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама