Битву за проміжну 8-му позицію в Об’єднаному чемпіонаті виграв “Стимул” – Макарів Діловий

image
5 Жовтня 2020, 14:31
Поділитися:

У Пашківці зустрічалися команди з нижньої частини турнірної таблиці. Команди мали б підійти до матчу в максимально бойових складах, втім вийшло зовсім інакше. “Юність” вийшла на поле не те що в ослабленому, а взагалі чи не в найслабшому складі за увесь сезон : у складі Пашківки були відсутні капітан команди Валентин Прокопчук, Андрій Шаменко, Владислав Атаманенко… Ще гірше стали справи у “Юності”, коли поле через травму був змушений залишити Андрій Кравчук. Хоча, варто відзначити,що “Стимул” теж завітав до Пашківки не в повній бойовій готовності : на гру був дискваліфікований лідер плахтянців Микола Кравченко, не було також на грі Сергія Бараненка та новачка команди Кирила Лайка, який вже тричі встиг відзначитися за “Стимул”.

Перший тайм пройшов за повного домінування “Стимула”. Рахунок ударом у ближній кут воріт відкрив Сергій Захарченко, скориставшись точною передачею Юрія Ожго, а пізніше плахтянці забили двічі впродовж хвилини : спочатку після передачі Володимира Саврана відзначився Дмитро Якименко, а за кілька миттєвостей Віталій Куріпко обікрав захисника господарів і забив для “Стимула” третій м’яч.

Здавалося, по перерві гості взагалі доведуть рахунок до розгромного, однак вийшло інакше. Гра дещо вирівнялася, і  у “Юності” навіть стали виникати моменти. У підсумку команди обмінялися забитими м’ ячами : на гол “Стимула” у виконанні Володимира Саврана у “Юності” результативним ударом відповів Ростислав Ванькевич. Мав хорошу можливість також забивати Юрій Боримський, однак він ударом зі штрафного перевірив на міцність поперечку.

Матч так і закінчився з рахунком 1:4 на користь плахтянців, які залишили за собою 8-му позицію Об’єднаного чемпіонату.

Перемогу “Стимула” прокоментував керівник команди Микола Кравченко : “Гра команди дуже сподобалася,отримав велике задоволення від гри, хоча і не зміг взяти в ній участь через дискваліфікацію. Вдячний кожному гравцеві за самовіддачу, сьогодні ми здобули дуже важливу перемогу”.

Джерело: Макарів Діловий