Буревій у Броварах: без жертв і травмованих, але з пошкодженими електромережами

image
12 Березня 2019, 17:21
Поділитися:

Унаслідок учорашнього вітролому в Броварах люди не постраждали і не сталося жодної дорожньо-транспортної пригоди. Втім, ураган завалив дерева: деякі з них пошкодили електричні мережі, через що жителі Броварів могли відчути перебої зі світлом. На цей час у місті електропостачання відновлене повністю. Про це розповідають керівники відповідальних служб міста.

Як розповів «Трибуні Броварів» Юрій Слива, керівник броварського відділення енергопостачальної компанії, через учорашній бурелом в районі птахофабрики в бік Києва та по вул. Маяковського було пошкоджено електричні мережі. Головною причиною пошкоджень стало падіння дерев. Через це жителі старого міста, Геологорозвідки могли відчувати перебої зі світлом.

Юрій Слива

Зазначимо, вчора ввечері ймовірні перепади напруги відчували також і в жителів вул. Героїв Небесної Сотні та Героїв УПА. Про це свідки повідомляли в соцмережах, частково в цьому переконались і наші журналісти. Також дописувачі підтвердили, що світло було відсутнє у Старому центрі, на Пекарні та в інших частинах Старого міста.

Юрій Слива повідомив, що станом на сьогодні усі пошкодження в Броварах уже ліквідовано і світло вже має бути в оселях. Водночас, над усуненням наслідків урагану в Броварському районі енергетики ще працюють.

Слід зазначити, що жителі вул. Героїв Небесної Сотні також розповіли про відсутність гарячої води. Керівник КП «Броваритепловодоенергія» Василь Андреєв зазначив, що відімкнень у цьому районі не відбувалось, тож відсутність води може бути пов’язана із самовільним втручанням у мережу через ремонти або з інших причин.

Василь Андреєв

Очільник комунального підприємства також зазначив, що через учорашню негоду єдиним наслідком стало одне повалене дерево на очисних спорудах, яке це ніяким чином не зашкодило виробничому процесу. Дерево уже розпиляли та вивезли.

Про інші повалені дерева в місті внаслідок шторму розповів і голова КП «Бровари-Благоустрій» Олександр Галицький. З його слів, циклон завалив одну березу з корінням у парку «Приозерному»  та три берези в парку «Перемога».

Повалені берези в парку “Перемога”. Фото – Олена Мельник

На щастя, дерева нікого не причавили. Принаймні такий висновок можна робити зі слів керівника екстреної медичної допомоги в Броварах Максима Іонова. Очільник відомства повідомив, що через негоду в місті жодна людина не постраждала і не сталося жодного ДТП.

Читати далі: Буревій у Броварах: без жертв і травмованих, але з пошкодженими електромережами , автор Дмитро Карпій

Джерело: Трибуна Бровари