Бунгало: затишний та комфортний куточок для відпочинку на природі

image
12 Квітня 2024, 15:04
Поділитися:

Усім необхідно регулярно відпочивати. Якісний релакс допоможе відновити фізичне та психічне здоров’я, зняти стрес, підзарядитися енергією, покращити продуктивність тощо. Добре проведена відпустка, ба більше, навіть вихідні, дозволять уникнути вигорання на роботі. А відпочинок на природі в бунгало – один із найкращих методів релаксації. Єдність із довкіллям і водночас проживання в комфортних затишних апартаментах дадуть змогу по-справжньому розслабитися. Так, є чимало бунгало, які оснащені усіма необхідними зручностями. А близькість до природи створює безліч можливостей для активного відпочинку, як-от, наприклад, променад, велосипедні прогулянки тощо. 

Комфортні бунгало в Equides Club

Якщо ви мрієте про проживання в такому готелі на природі під Києвом, завітайте в заміський комплекс Equides Club. На просторій території розташовані комфортабельні бунгало різних категорій, зокрема є бунгало з каміном, «Сімейний бунгало» та «Бунгало Люкс». Відпочинок в одному з таких будиночків пропонує чимало переваг, зокрема: 

1. Близькість до природи. Бунгало має вихід на власну терасу з видом на мальовниче озеро. До того ж комплекс Equides Club оточений дивовижною природою. 

2. Комфорт. У кожному будинку є простора вітальня, спальня, тераса й ванна кімната з усім необхідним. Бунгало обладнані автономним опаленням, кондиціонером, доступом до інтернету й кабельного телебачення. Тож, перебуваючи серед природи, ви зможете жити в комфорті. 

3. Можливість взяти домашнього улюбленця. В Equides Club розуміють, наскільки домашні тварини важливі для їхніх господарів. Тому ви можете взяти з собою на відпочинок песика чи котика. 

А ще у вартість бунгало включено сніданок в ресторані Chalet, який розташований на території заміського клубу, й екскурсія до стайні. До того ж для гостей будиночків діє спеціальна ціна на візит у Wellness-centre. 

Бунгало: затишний та комфортний куточок для відпочинку на природі

Послуги для відвідувачів 

Заміський комплекс Equides Club відзначається винятковим сервісом і розмаїттям послуг. Гості бунгало можуть відвідати: 

ресторан Chalet Equides, де можна посмакувати гастрономічними шедеврами з найсвіжіших інгредієнтів;
кінний клуб для навчання верхової їзди або екскурсій стайнею;
СПА-центр, у якому можна відпочити в сауні, а також відвідати масажиста чи косметолога.

Крім того, на території комплексу розташовані заміські готелі – пʼятизірковий Chalet Equides і Riders із трьома зірками. Гостям доступний широкий вибір номерів різних категорій. Щоб забронювати комфортабельне бунгало або номер готелю у Київській області, телефонуйте або пишіть менеджерам заміського комплексу Equides Club.

Контакти:

Новообухівська траса, с. Лісники

вул. Вишнева, 36 (15 хвилин від центру столиці)

[email protected]

+38 (050) 338 58 58

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама