Буковський Роман: Ваша довіра — моя відповідальність!

image
27 Вересня 2020, 05:32
Поділитися:

Буковський Роман. Кандидат у депутати до Київської обласної ради

Кандидат у депутати до Київської обласної ради

Я – Буковський Роман, кандидат у депутати до Київської обласної ради, 1979 року народження. Громадський діяч, засновник та почесний президент благодійної організації «Благодійний фонд Романа Буковського».
2015 року мене було обрано депутатом Київської обласної ради VII скликання.
Для мене бути депутатом – це не тільки почесна, а й дуже відповідальна громадянська позиція. Робота депутата – це не тільки працювати на сесіях чи у профільних комісіях, а й у міжсесійний період. Саме тоді ведеться активний діалог із виборцями, вирішуються їхні повсякденні проблеми та напрацьовуються механізми, що дозволять вирішити комплекс наболілих питань. За час каденції була організована депутатська громадська приймальня та безкоштовні юридичні консультації для громади Вишгородщини. До приймальні за правовою допомогою звертаються переважно малозабезпечені та незахищені верстви населення. Крім того, спілкування з юристом сприяє розвитку правової культури та обізнаності громадян. Безкоштовну правову допомогу надано сотням людей Вишгородщини. В результаті бачимо, що така ініціатива виявилася корисною і актуальною.
Систематична робота на засіданнях сесій Київської обласної ради та постійні депутатські комісії. Як голова комісії у справах сім’ї, молоді та спорту Київської обласної ради брав участь в розробці програми розвитку фізичної культури та спорту «Київщина спортивна». Під час реалізації цієї програми було встановлено десятки футбольних багатофункціональних спортивних майданчиків на території всієї області, в тому числі в місті Вишгороді (алея С. Поташника) та в селі Нові Петрівці (школа №1).
Ефективне використання коштів депутатського фонду. За період депутатства в Київській обласній раді всі кошти з депутатського фонду мною було повністю використано на надання грошової матеріальної допомоги малозабезпеченим жителям району, які опинилися у складній життєвій ситуації, зокрема у зв’язку із захворюваннями. На жаль, депутатського фонду не вистачало для забезпечення потреб жителів, що стало поштовхом до заснування мною благодійного фонду з метою залучення меценатів-однодумців для допомоги людям та започаткування безкоштовних медичних акцій з ранньої діагностики хвороб.
Маючи досвід роботи в органах місцевого самоврядування, знаючи проблематику на місцях, я йду на вибори до Київської обласної ради, розуміючи, що не можу залишити розпочаті справи. Із сильною командою ми зробимо Київщину кращою.

Continue Reading

Джерело: Газета Вишгород