Бухгалтери та консультанти: центри комунального сервісу столиці шукають співробітників

image
11 Березня 2019, 18:10
Поділитися:

Центри комунального сервісу потребують нових співробітників. Найбільш затребувані бухгалтери та фахівці із консультацій.

Щоб запросити киян до співпраці  на базі навчального центру «Платформа комфорту» при КК «Центр комунального сервісу» 14 березня відбудеться ярмарок вакансій  «Майбутнє за професіоналами».

Всі охочі зможуть одразу пройти співбесіду та записатися за її результатами на стажування. Найбільш затребуваними вакансіями є бухгалтер та фахівець 1 категорії (консультування споживачів). Під час ярмарку шукачі матимуть змогу спробувати себе у ролі працівника в рамках програми “занурення у професію”, – пояснили у комунальному підприємстві.

Претенденти  можуть обирати місце роботи за зручністю розташування, оскільки Сервісні центри ЦКС є у кожному районі Києва. 

 Реєстрація учасників ярмарку починається з 10:00 у холі навчального центру «Платформа комфорту» (вул. Львівська, 57-А). Також зареєструватися можна попередньо за телефоном (044) 591-21-31 або за електронною адресою [email protected]

Новини Києва – оперативно і лаконічно в Telegram!

Джерело: Вечірній Київ