Будинок для літніх у Любарцях

image
24 Січня 2020, 14:34
Поділитися:

На території Бориспільського району у селі Ревне функціонує Бориспільський районний територіальний центр соціального обслуговування населення. А 1 січня 2020 року подібна установа створена на базі колишньої Любарецької дільничної лікарні.

Бориспільський районний територіальний центр соціального обслуговування населення №2 розпочав роботу в 2020 році. За словами в.о голови Бориспільської РДА Руслана Садовського, новостворене відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання людей зі скрутними життєвими обставинами, зокрема самотніх людей похилого віку, відкрилося у старому приміщенні, побудованому в 1967 році. «Дана будівля потребує реконструкції, але коштів з районного бюджету не вистачить. Оскільки в центрі перебуватимуть і мешканці Борисполя, то ми запропонували міській владі допомогти», — розповідає Руслан Садовський. Чиновник підтверджує, що Бориспільський міський голова Анатолій Федорчук побував у Любарцях та переконався у необхідності оновлення центру.

«У відділенні перебуває 15 осіб, старе приміщення здатне прийняти ще 15 людей, або й більше. Ми просимо у міськради допомоги, бо невдовзі Любарецька сільська рада може об’єднатися з містом в єдину ОТГ», — підсумував Садовський. 

Анатолій Федорчук заявив, що ведуться переговори з районною владою про прийняття рішення щодо фінансування робіт із реконструкції будівлі центру соцобслуговування населення №2.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама