“Будуємо Україну разом” презентують у Переяславі

image
15 Лютого 2019, 14:47
Поділитися:

“Будуємо Україну разом” презентують у Переяславі
Автор Visnik, Опубліковано: Лютий 15th, 2019

20 лютого  об 11:00 у залі засідань міської ради відбудеться презентація волонтерського проекту «Будуємо Україну Разом» (БУР).

Зустріч буде особливо цікава для: активної молоді,  представників бізнесу, громадських організацій,  волонтерів,  преси.

Будуємо Україну Разом – це волонтерський табір, який через спільну працю об’єднує активну молодь, виховує в ній соціальну відповідальність та розвиває локальні громади у різних куточках України. Щороку БУР залучає волонтерів з усієї України, щоб разом допомогти неповним, малозабезпеченим, багатодітним сім’ям у скруті відновити їхні домівки, а також підтримати місцеві громадські простори та молодіжні платформи в різних містах України. Діяльність проекту почалася з Краматорська, де в 2014 відновили 25 квартир, зруйнованих під обстрілами. З того часу, «Будуємо Україну Разом» провів майже 40 таборів, в яких взяло участь 1400 волонтерів. Разом з ними БУР допоміг відремонтувати домівки 144-м сім’ям та створив 7 молодіжних платформ.

Щороку проект залучає молодь із усієї України, щоб разом відвідати різні містечка України і допомогти сім’ям у скруті відновити їхні домівки, а також підтримати місцеві громадські простори та молодіжні платформи. Через спільну працю та дружній відпчинок відпочинок із користю в колі однодумців БУР формує почуття довіри одне до одного та відповідальності за свою країну.

Додаткова інформація: +380935888815

Джерело: Вісник Переяславщини