“Будпостач” виборов срібло

image
7 Квітня 2021, 15:35
Поділитися:

Дебютний сезон новоствореної команди з Калинівки вийшов по-справжньому вдалим.
Ми вже розповідали про нову футбольну команду Макарівщини – “Будпостач”, коли йшла мова про Чемпіонат Київської області з футзалу. Тоді команда Дмитра Шитліна та Миколи Синяченка не пробилася до півфіналу. Однак цього разу мова піде про інший турнір – Бізнес Лігу.

Наша команда розпочала свій шлях в Корпоративній лізі наприкінці жовтня. Тоді у дебютному матчі “Будпостач” обіграв команду залізничників “Експрес” з рахуноком 4:1. Після цього було ще 5 перемог та дві поразки. У підсумку – 2-га позиція групи І та право виступати у дивізіоні “Gold”, до якого виходило по три найсильніші команди із трьох груп.

На цьому етапі й почалася найцікавіша боротьба, оскільки команди були справді рівні за силою, і боротьба у кожному матчі була безкомпромісною. Відповідно до регламенту чотири кращих команди проходили до півфіналу. Боротьба в дивізіоні була настільки напруженою, що місця із другого по п’яте розділив лише один заліковий пункт! “Будпостач” із двома перемогами та двома нічийними результатами став другим, мінімально поступившись лише команді “Lifecell”.
У півфінальному матчі “Будпостач” з рахунокм 5:3 розібрався із “Plastics Ukraine”, забезпечивши собі перемогу ще в першому таймі, забивши чотири м’ячі.

У фіналі ж наші земляки зустрілися із командою Національного університету оборони України. Ця зустріч для команд стала вже третьою – на груповому етапі сильнішими були гравці НУОУ – 2:1, в дивізіоні “Gold” “Будпостач” взяв впевнений реванш 5:2. Тепер же команди зустрілися у вирішальному матчі турніру.
“Будпостач” вийшов уперед вже на другій хвилині, але гравці НУОУ швидко зрівняли рахунок, а потім забили ще двічі і, здавалося, вже забезпечили собі перемогу. Та “Будпостач” не опустив рук, а задіявши на позиції голкіпера п’ятого польового гравця спершу скоротив відставання до мінімуму, а за 2 хвилини до фінального свистка перевів гру у додатковий час.

У двох додаткових таймах жодній з команд відзначитися так і не вдалося, а тому переможця не тільки матчу, а і всього турніру довелося з’ясовувати у серії пенальті, у якій настав зоряний час голкіпера НУОУ- він відбив два із трьох ударів, чим і приніс перемогу своїй команді з рахунком 2:1.

Як бачимо, молодий амбітний колектив уже у першому сезоні показав чудовий результат і має чудові шанси на те, аби розвинути цей успіх. Тому вітаємо команду і бажаємо не зупинятися на досягнутому!

Джерело: Макарів Діловий